KOSTE SEG: Hermine Sæther, Selma Bakken, Mia Tuft Andersen, Guro Møller og Andrea Møller var på Lennart Johannson Trophy i Stockholm.
Sport
KOSTE SEG: Hermine Sæther, Selma Bakken, Mia Tuft Andersen, Guro Møller og Andrea Møller var på Lennart Johannson Trophy i Stockholm. (Bilde: kolbotnkvinnefotball.no)

Fem Kolbotn-jenter på internasjonal kretslagsturnering

Kolbotns lovende 2003 årgang har i helgen vært representert med hele 5 jenter i en internasjonal kretslagsturnering i Stockholm. Det har de gjort med bravur!

Lennart Johannson Trophy i Stockholm er et årlig høydepunkt for Oslos kretslag i 14-årsklassen for jenter. Turneringen har deltakelse fra internasjonale toppklubber som Paris St. Garmain, Barcelona, Espanyol og Juventus i tillegg de beste lagene i Norden.

Lokale jenter

Hermine Sæther, Selma Bakken, Mia Tuft Andersen, Guro Møller og Andrea Møller var med i Oslos 18-manns tropp i helgen, og markerte seg meget positivt. Hermine er kretslagets kaptein og har sammen med Selma dannet et solid stopperpar turneringen gjennom, melder kolbotnkvinnefotball.no

Kun 2 baklengs på 5 matcher er imponerende og keeper Andrea skal også ha sin del av æren for dette.

Les også: Les mer om saken på kolbotnkvinnefotball.no!

Guro og Mia har stort sett hatt hver sin kantrolle og utgjort en konstant trussel fremover på banen, og mange av Europas mest lovende backer er nok fortsatt litt småsvimle etter å ha brynt seg på Kolbotns små dribledronninger.

Oslo endte på 3.plass i turneringen etter 4 seire og ett tap.

Video

Kloakkutslipp fra Kolben hemmeligholdt i ett år

Se videoen fra dagens kommunestyremøte. Saken om Kolbotnvannet fikk plutselig en annen vending da administrasjonen bekreftet kloakklekkasjen fra Kolben ut i Kolbotnvannet. Dette har pågått i ti år, men ble først oppdaget i august i fjor. Til tross for det, ble informasjonen hemmeligholdt fra innbyggerne og folkevalgte i snart ett år. Les hele saken

Til toppen