Gikk på stjernesmell mot bunnlaget

Ingen god dag i byen for Oppegård 2!

Klemetsrud-Oppegård 2 25-21: Oppegårds sjettedivisjonsdamer kunne sikret fjerdeplass mot bunnlaget Klemetsrud, men gikk istedenfor på en smell.

Tett i første

Etter en tett førsteomgang der de tidsvis ledet, men aldri klarte å dra i fra, sikret hjemmelaget seieren i andre omgang.

OVERRASKENDE TAP: Oppegård 2-damene burde vanligvis slått Klemetsrud, men gikk på en supersmell på bortebane.
OVERRASKENDE TAP: Oppegård 2-damene burde vanligvis slått Klemetsrud, men gikk på en supersmell på bortebane. Foto: Anders Nordheim Dahl

Mye dårlig skyting gjennomgående i kampen. Oppegård virket rett og slett ikke så pålogget som de vanligvis pleier å være. 

Denne kampen burde resultatet vært opplagt, og seieren burde vært tatt i land, spesielt med tanke på totaloverkjøringen i forrige oppgjør denne sesongen mellom lagene. 

Les også: Oppegård 2 knuste Klemetsrud

Ingen opprykk i år

Det ble altså et surt tap denne gangen, men etter vinterferien skal laget til dyst igjen!

Neste kamp er hjemme mot Siggerud i Greverudhallen lørdag den 11. mars klokken 17.00. Deretter er det klart for et borteoppgjør mot Skiptvedt søndag den 19. mars, før sesongen avsluttes med borteoppgjør mot nabo Bjørndal mandag den 20. mars. 

Laget ligger nå på femteplass på tabellen med 16 poeng etter 15 spilte kamper, og med det rykter nok trolig opprykksdrømmen for Oppegård 2 i år. 

Laget har imidlertid en teoretisk mulighet for en pallplass i årets serie, vel å merke dersom alt raser sammen for Ørje og Driv 2 som ligger over dem på tabellen. 

PS! Se video fra Klemetsrud-kampen i videovinduet øverst i saken!

Til toppen