KLARE FOR SESONGEN: Kolbotn-damene, her fotografert under treningsleir i Sverige nylig, er klare for å rocke toppserien i år.  Bak fra venstre: Marianne Avstaas Sandnes, Julie Hoff Klæboe, Karina Sævik, Silje Kittilsen, Maren Hauge Johansen, Ina Gausdal og Hedda Øvestad. Foran fra venstre: Camilla Ose, Sanna Svensson, Aurora Watten Mikalsen, Ingrid Rokke Elvebakken, Tonje Pedersen og Juliette Kemppi.
Sport
KLARE FOR SESONGEN: Kolbotn-damene, her fotografert under treningsleir i Sverige nylig, er klare for å rocke toppserien i år. Bak fra venstre: Marianne Avstaas Sandnes, Julie Hoff Klæboe, Karina Sævik, Silje Kittilsen, Maren Hauge Johansen, Ina Gausdal og Hedda Øvestad. Foran fra venstre: Camilla Ose, Sanna Svensson, Aurora Watten Mikalsen, Ingrid Rokke Elvebakken, Tonje Pedersen og Juliette Kemppi. (Bilde: Thomas Østvold)

Klare for å vinne!

Klokken 17.00 braker det løs på Sofiemyr stadion! Da er det klart for årets første hjemmekamp i toppserien.

Kolbotn-jentene gleder seg til årets første Toppserie-kamp på Sofiemyr - det TV-sendte oppgjøret mot Avaldsnes.

Gullfavoritter

Avaldnes er en av årets heteste gullfavoritter, så Kolbotn slipper favorittstempelet i hjemmedebute. Men det er mulig å overraske mot kjøpelaget fra Vestlandet.

Senest i april i fjor overbeviste Kolbotn stort da de til manges overraskelse slo Avaldsnes 3-0 på Sofiemyr.

Kolbotns skadeliste er fortsatt lang, men skadesituajonen vil sannsynligvis bedres mot sommeren. Det siste tilskuddet av friske spillere, er Tone Betina Pirisi som er tilbake i trening. 

Vant første kamp

Avaldsnes vant sin første kamp mot Vålerenga.

Laget som er kjent for å hente brasilianske stjernespillere har til hensikt å kjempe om gullet i år og kommer derfor helt sikkert til å gå for tre poeng på bortebane.

Les også: Her er årets toppseriekrigere

Kampen spilles lørdag kl 17.00 på Sofiemyr stadion og vises på NRK. Ta en tur til stadion og se jentene i aksjon, kjøp deg en vaffel og kos deg med kvalitetsfotball på sitt beste!

Klikk her for å komme til NRKs direkte-TV!

Til toppen