Helse og velvære

KOLBOTN TANNHELSE

Tannlegen i Sentrum

 

Vårt hovedmål er at klinikken skal være et godt sted å være. For å oppnå dette legger

vi vekt på et godt arbeidsmiljø slik at

 

Kontakt oss:

Tlf: 66 80 25 15

E-post: post@kolbotntannhelse.no

Adresse: Sentrumsbygget-Kolbotnvn 7 1410 Kolbotn

Åpningstider:

Mandag: 10-18

Tirsdag: 08-16

Onsdag: 08-19

Torsdag: 08-16

Fredag: 08-15 

http://www.kolbotntannhelse.no

alle vil trives hos oss. Nytt moderne utstyr er viktig for å gi høy

kvalitet på behandlingen, kun det beste er godt nok. Våre ansatte er empatiske og profesjonelle. Teamet består i dag av: 3 tannleger, 3 tannhelsesekretærer og 1 tannhelsesekretær under utdanning.
Vi legger vekt på at vår behandling skal være smertefri. Derfor har mange pasienter med "tannlegeskrekk" fått god hjelp hos oss.Vi har blant annet anskaffet en lokalbedøvelsesmetode (Wand computer anestesi),- som gir mindre ubehag for pasienten.

Vi lytter til deg som pasient og prøver å ta størst mulig hensyn til deg og dine erfaringer hos tannlegen. Kommunikasjon er viktig for oss! All behandling diskuteres med pasienten på forhånd. Dersom det er alternative behandlinger vil vi alltid informere om fordeler og ulemper ved de ulike alternativene. Da kan du som pasient være med å bestemme hvilken behandling som blir valgt.

Vi legger stor vekt på forebyggende behandling. Det er viktig at du som pasient får størst mulig informasjon om din tannhelse. Vi er her for å ta vare på deg og dine tenner. De skal vare livet ut.


Velkommen til et tannhelsesenter som setter omsorg og kvalitet som høyeste mål! Vi trives på jobben og er sikker på at du vil trives hos oss.

 

Nyheter

Kommunale støygrenser blir ivaretatt

Kommunal- og modernisringsdepartementet (KMD) vedtok i dag reguleringsplanen for beredskapssenteret på Taraldrud. – Sanner har gitt oss en reguleringsplan som vi kan håndheve. Jeg kan garantere at vi skal kontrollere at støygrensene overholdes, sier ordfører Thomas Sjøvold. Les hele saken

Til toppen