POPULÆR: Willy Østbergs (71) foredrag var populært, og nå blir det reprise.
Kultur
POPULÆR: Willy Østbergs (71) foredrag var populært, og nå blir det reprise. (Foto: Synnøve Sundby Fallmyr)

Ekstra runde med foredrag om Oppegårds gårdshistorie

Willy Østbergs foredrag om gårdene i Oppegård og menneskene som bodde der, var så populært at nå arrangerer biblioteket det igjen!

Gårdshistorie er populært i Oppegård, skal vi tro besøkstallene som var da lokalhistoriker Willy Østberg hadde foredrag om gårdene i Oppegård og menneskene som bodde der torsdag 5. april. 

Så mange var det faktisk, at det var flere som ikke fikk plass! 

MANUS: Her holder Østberg frem manuset som skal bli til bok. Planen er å gi den ut til høsten. Foto:  Synnøve Sundby Fallmyr

Les også: Roald Amundsen var best i Follo

Oppegård bibliotek og Oppegård Historielag gir derfor publikum en ny mulighet torsdag 26. april klokken 19.00, på Oppegård bibliotek.

Skriver bok om emnet

Willy Østberg kjenner gårdshistorien i Oppegård bedre enn noen. Han tar for seg et utdrag av kunnskapen som han har samlet gjennom årene, også med tanke på bokutgivelse av gårds- og slektshistorie for Oppegård.

Les også: Historisk foredrag med Willy Østberg

Han skriver for tiden bok om emnet, og manuset er snart ferdig. Det er i den forbindelse at Østberg holder foredraget.

Publikum oppfordres til å hente ut gratisbillett i Kolben eller biblioteket for å være sikret plass. GREVERUD: Her ser du Antonette Skjerven, Vestre Greverud Gård.

GREVERUD: Her ser du Antonette Skjerven, Vestre Greverud Gård. Det er en av flere gårder du kan høre mer om i foredraget.
Foto: Oppegård Bibliotek

Til toppen