Kultur
POPULÆRT: Matfestivalen på Kolbotn torg trekker hvert år tusenvis av mennesker. Her er et bilde fra et tidligere år. (Bilde: Anders Nordheim Dahl)

Klart for mmmmm-matfestival

Endelig skal magen fylles atter en gang på Kolbotn torg!

Mat er ikke bare en nødvendighet, men det er en reise i kultur, håndtverk og smaker.
Det er spennende råvarer, krydder og flotte farger. Nå er det tid for høstens matfestival, noe som har biltyven tradisjon på Kolbotn de siste årene  

Her blir det smakfulle konkurranser og aktiviteter for store og små, matglede, inspirasjon og kunnskap. 

Gleder seg

Lørdag den 16. september kommer representanter for smaker av alle slag tilbake til Kolbotn torg.

POPULÆRT: Matfestivalen på Kolbotn torg trekker hvert år tusenvis av mennesker. Her er et bilde fra et tidligere år..
POPULÆRT: Matfestivalen på Kolbotn torg trekker hvert år tusenvis av mennesker. Her er et bilde fra et tidligere år.. Foto: Anders Nordheim Dahl

– Det er hele 40 leverandører som har meldt seg på og som kommer med demo og smaksprøver, så det skal godt gjøres å gå sulten ut av senteret den dagen, sier senterleder Marianne Thoresen-Larsen ved Kolbotn torg.

Det blir ikke bare godt i magen denne dagen.

Les også: Spis gresk fra Oppegård - i storbyen!

– Butikkene stiller med aktiviteter også. Al dente arrangerer blant annet en spisekonkurranse, Tanum har bake-boksignering og Baker Nordby skal ha muffinsverksted for barn, for å nevne noe. Det er mye som skjer her, sier Thoresen Larsen.

Mange som kommer

Tusenvis av mennesker kommer for å kose seg, og det kan du også gjøre. Det er gratis å gå på festivalen, men kjøp deg gjerne noe godt av lokale og ikke-lokale leverandører under festivalen.

Dermed er det bare å møte opp og fylle magen og hodet med inntrykk! 

POPULÆRT: Matfestivalen på Kolbotn torg trekker hvert år tusenvis av mennesker. Her er et bilde fra et tidligere år..
POPULÆRT: Matfestivalen på Kolbotn torg trekker hvert år tusenvis av mennesker. Her er et bilde fra et tidligere år.. Foto: Anders Nordheim Dahl

 

Til toppen