SPILLER OPP SPILLMUSIKKEN: Steinar Eriksen og resten av Kolbotn Konsertorkester setter opp en helaften med spillmusikk i Kolbens Sal 2 som start på sitt høsttablå.
Kultur
SPILLER OPP SPILLMUSIKKEN: Steinar Eriksen og resten av Kolbotn Konsertorkester setter opp en helaften med spillmusikk i Kolbens Sal 2 som start på sitt høsttablå. (Bilde: Anders Nordheim Dahl)

KoKo spiller spillet!

Kolbotn Konsertorkester, KoKo, har mye spennende på gang i tiden som kommer, og først ut er en konsert som får spill-fantastene til å juble av fryd.

Høsten og vinteren blir mye varmere med KoKo. Mens regnet faller ned og vinden blåser løvet til alle kanter, har konsertorkesteret fra Oppegård spennende ting på gang, og det hele sparkes i gang allerede til helgen.

Den 24. september er det nemlig klart for spillkonsert, hvor orkesteret skal ta for seg musikken fra noen av de mest kjente dataspillene som folk elsker og spiller.

Les også: En rocka høst i rockeklubben

– Her kan vi love svulstige, intense og velkjente toner. Super Mario, Zelda, Tetris, World of Warcraft, Harry Potter og Star Wars er noen stikkord. Til konserten håper vi å få med oss noen av de ungdommene som spiller i Oppegårds mange skolekorps og som også er midt i målgruppa for musikken. Vi viser klipp fra spillene på storskjerm bak oss, mens vi spiller dem, sier Steinar Eriksen i KoKo.

Groovy

Spillkonserten følges opp av en groovy aften med et svært popuært band, nemlig Earth, Wind & Fire den 25. november.

BLÅSER I GANG HØSTEN: Kolbotn Konsertorkester er kjent for sine musikaloppsettinger. I høst vil de droppe det og kjøre spill, jul og grooooovy boogie!.
BLÅSER I GANG HØSTEN: Kolbotn Konsertorkester er kjent for sine musikaloppsettinger. I høst vil de droppe det og kjøre spill, jul og grooooovy boogie!. Foto: Bjørn E. Eriksen

– Denne konserten blir ren tribute til et av tidenes mest kjente band, et dypdykk i discoens og funkens verden. Det blir discokuler, slengbukser, heftige rytmer og utfordrende blåsepartier, selvsagt med eget band og flinke solister. Lysmann Kim har meldt at han allerede gleder seg til å gjøre dette til en visuell fest! EWF turnerer stadig og trekker fremdeles fulle hus over hele verden, sier Eriksen.

Dirigent på konserten er er Hans Andreas Kjølberg og vokalister er to stemmesterke karer: Mathias Molund Indergård og Erling Ellingsen. Forhåpentligvis får vi med oss noen korister også, sier Eriksen.

Jul

Det blir selvfølgelig også julekonsert! Den 23. desember byr orkesteret på julenatt.

– Som alltid spiller vi midnattskonsert i Greverud kirke lille julaften.I tillegg til en del kjent julestoff holder huskomponist Trond på med egne arrangementer for oss, blant annet Parrys mektige «Jerusalem» for kor og korps, sier Eriksen.

Les også: Sommerles sprengte alle rekorder!

Dermed er det bare å benke seg inn i salen og bestille billetter»!

SPILLER OPP SPILLMUSIKKEN: Steinar Eriksen og resten av Kolbotn Konsertorkester setter opp en helaften med spillmusikk i Kolbens Sal 2 som start på sitt høsttablå..
SPILLER OPP SPILLMUSIKKEN: Steinar Eriksen og resten av Kolbotn Konsertorkester setter opp en helaften med spillmusikk i Kolbens Sal 2 som start på sitt høsttablå.. Foto: Anders Nordheim Dahl

 

Til toppen