BYGGER MUSEUM: Ledertrio og medeiere i nyfusjonerte Utleiesenteret foran det nye Munchmuseet i Bjørvika der selskapet nå har fått en storkontrakt. Fra venstre: Alfred Bakken, driftsansvarlig Gardermoen, tidligere Akershus Utleie, Lasse Kjøsterud, konsernsjef og tidligere driftsansvarlig ved Drammen Utleiesenter, og Tommy Jensen, salgsleder i Oslo-avdelingen, tidligere Høydespesialisten.

Guttene på broen: Klare for Munch

Det er ett år siden Utleiesenteret i Drammen, Høydespesialisten i Oslo og Akershus Utleie på Gardermoen fusjonerte. Nå har de dratt i land en storkontrakt på nye Munchmuseet i Oslo.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Utleiesenteret er ifølge en pressemelding fra selskapet den største aktøren i utleie til bygg og anlegg på Østlandet. De har 80 ansatte og omsetter for 350 millioner kroner.

– Anleggene, prosjektene og selskapene blir bare større og større, og det krever også mer av oss som utleiere. Gjennom denne fusjonen har vi blitt en totalleverandør som nå er enda mer fleksibel i forhold til kundenes behov, sier konsernsjef Lasse Kjøsterud i pressemeldingen.

En av de store gevinstene med det nye, sammenslåtte selskapet er mye erfaring og kompetanse samlet i ett og samme selskap. I tillegg har maskinparken blitt svært bred og komplett. Nå er Utleiesenteret enda klarere for å kjempe om de store kundene og prosjektene i Oslo-området

900 lifter

For eksempel har Utleiesenteret 100 gravemaskiner og 900 lifter i sin maskinpark.  Det gjør de i stand til å levere til større kunder og prosjekter enn tidligere.

Sammenslåingen har også gjort Utleiesenteret i stand til raskere å kunne levere riktig maskin til sine kunder. Også radiusen de kan levere har blitt betydelig utvidet med fusjonen.

SISTE SKRIK: Fusjonen betyr at Utleiesenteret har blitt en totalleverandør med en maskinpark bestående av over 900 lifter og 100 gravmaskiner. Foto: Torbjørn Tandberg

Rekordkontrakt

Kontrakten som Oslo-avdelingen (tidl. Høydespesialisten) nå har fått på byggingen av det nye Munchmuseet er ny rekord. Til det 13 etasjer høye og 26.000 kvadratmeter store bygget skal Utleiesenteret blant annet leie ut teleskoptrucker, lifter og annet utstyr. Kontraktsverdien er på ca. 10 millioner kroner.

Akershus Utleie, Høydespesialisten og Utleiesenteret har det siste året hatt samme mor-selskap, men drevet under sine tidligere firmanavn frem til nå. Fra 31.desember i år samles alle tre selskapene under samme navn som blir Utleiesenteret.

Selv om Utleiesenteret har blitt ett selskap drives avdelingene i Kongsberg, Oslo og ved Gardermoen som tidligere.

Powered by Labrador CMS