GODE SOM ALLTID: Opepgårds J00 er ustoppelige både hjemme og borte. Det er få lag som kan true disse, og denne sesongen venter nye utfordringer med seniorspill i tredjedivisjon.
Sport
GODE SOM ALLTID: Opepgårds J00 er ustoppelige både hjemme og borte. Det er få lag som kan true disse, og denne sesongen venter nye utfordringer med seniorspill i tredjedivisjon. (Bilde: Bodil Nysveen)

Nok en cupseier for Oppegård-jentene

Nok en gang overbeviste Oppegårds J18. Dette lover godt for årets A-lags-sesong, hvor jentene har som ambisjon å vinne serien og rykke opp!

Oppegård J00 har, mildt sagt, markert seg de siste årene langt utenfor våre kommunegrenser, og virker nærmest ustoppelige på banen, både hjemme og borte.

I tillegg til å fokusere på egne serier og cuper, skal de i tillegg til J18 også spille i dameserien.

Oppladning

De brukte derfor helgens Vestlia cup i Stovnerhallen som oppkjøring til serien i tredjedivisjon. Lagene Oppegård møtte spilte tredjedivisjon i fjor.

Jentene vant greit puljekampene mot Lillestrøm me d sifrene 26-20, og Ellingsrud 36-19.

Les også: (NESTEN) cupbombe i Sofiemyrhallen i går kveld

Seieren i semifinalen mot Ammerud ble heller aldri truet med 25-18.

Flott finale

I finalen ble det et nytt møte med Lillestrøm. Denne gangen spilte OI-jentene en bedre kamp enn sist og vant komfortabelt 30-20!

Dette lover bra for høsten når Oppegård K3 skal bryne seg på tilsvarende lag i serien.

PS! Oppegård Avis ønsker jentene lykke til i årets seniorserie, og vil komme tilbake til D3-laget til Oppegård når det nærmer seg seriestart!

Til toppen