STOR SJEKK - STOR STEMNING: Gleden var stor da Borghild Holtedahl (i midten) og Hege Frøyna i OI (t.h.) kunne motta gigantsjekken fra DNBs representater. 150.000 kroner er mye for turngruppen. Sjekken overleveres av banksjef Britt A. Øvretvedt i DNB Personmarked Follo.
Nyheter
STOR SJEKK - STOR STEMNING: Gleden var stor da Borghild Holtedahl (i midten) og Hege Frøyna i OI (t.h.) kunne motta gigantsjekken fra DNBs representater. 150.000 kroner er mye for turngruppen. Sjekken overleveres av banksjef Britt A. Øvretvedt i DNB Personmarked Follo. (Bilde: Jan Erik Range)

– Betyr enormt mye

Årets julegave kom i mai, spesielt for turngruppen i Oppegård IL, som fikk 150.000 kroner til nye apparater.

Rulleanlegg og oboer, sirkustelt, og lys på skøytebaner. Kultur og idrett. Det var et stort mangfold da DNB Sparebankstiftelsen delte ut midler til lokale krefter i Follo og Oppegård.

ldri før har så mange fått ja for sin søknad til banken. I Follo var det 95 søkere, og 32 av disse kunne gleder seg over å dele på fire millioner kroner!

Nasjonalt ble 81 millioner kroner fordelt på 479 søkere. Og mange glade mottakere fortalte om hvor mye glede de tildelte midlene ville gi.

– Det er nesten de to mest morsomme dagene i året, når vi deler ut disse midlene, sa banksjef Britt A. Øvretvedt i DNB Personmarked Follo.

– Fantastisk

Oppegård Ils turngruppe ble tildelt 150.000 til turnutstyr. Fra før har turngruppen hatt innsamlingsaksjon for å få fornyet apparatene, og fått støtte fra lokalt næringsliv, men denne gaven, ble ekstraordinær.

– Dette gjør at vi får muligheten til oppgradere vårt utstyr betraktelig, uten å øke treningsavgiftene våre. Dette vil glede veldig mange barn, Denne våren har vi 230 turnbarn, og vi kan opprettholde aktivitetsnivået i Idrettslaget med disse midlene, sa
Borghild Holtedahl i turngruppen i Oppegård IL da sjekken ble overlevert.

PS! Saken fortsetter under bildet!

GOD STEMNING: Det ble delt ut både sjekker og klemmer på utdelingsdagen. Gavene ble satt stor pris på.
GOD STEMNING: Det ble delt ut både sjekker og klemmer på utdelingsdagen. Gavene ble satt stor pris på.

Flere lokale

Det var ikke bare turngruppen som gikk pengegave denne dagen. Sofiemyr skolekorps fikk 80.000 kroner til musikkinstrumenter.

– Nå kan vi kjøpe en liten henger, så vi får med alt utstyret når vi skal ut på tur. Det er også ett av våre medlemmer, som er veldig syk, så det at vi fikk disse pengene gjorde at vi kunne kjøpe et lite waldhorn før helgen, og levere det på sykehuset. Vi vet at det skapte mye glede, sa Trond Magnussen i Sofiemyr skolekorps.

Les også: OI-turnerne storkoste seg på Lillehammer

Kolbotn Nordre Vel ble tildelt 150.000 kroner til lekeplass, man hadde ikke anledning til å være tilstede under tildelingen. Kolbotn Ils volleyballgruppe ble tildelt nøyaktig 38 950 kroner til en serve-maskin.

– Det er en veldig spesiell serve-maskin, som gjør at vi kan trene veldig effektivt på både forsvar, angrep, serv og legg. Så det kommer til å bli veldig gøy, og vi takker så mye for pengene, de kommer godt med, sa volleyballgruppens mottager av sjekken.

Les også: Aksjonerer for nye turnapparater

Kolbotn Ils brytegruppe fikk 25.000 kroner til trenings- og utlånsutstyr. Framtiden i våre hender fikk også 66.000 kroner i støtte for drift av sin utlånsordning.

– Lagringsplass er et problem, og vi haf fått beskjed om at den containeren som nå står ved Kolben må flyttes til Generasjonsparken, sa Nguyen Khanh Thanh i Framtiden i våre hender i Oppegård.

– Nå får vi støtte til å flytte den, sier han, tydelig fornøyd med tilskuddet han har fått.

STOR SJEKK - STOR STEMNING: Gleden var stor da Borghild Holtedahl (i midten) og Hege Frøyna i OI (t.h.) kunne motta gigantsjekken fra DNBs representater. 150.000 kroner er mye for turngruppen. Sjekken overleveres av banksjef Britt A. Øvretvedt i DNB Personmarked Follo.
STOR SJEKK - STOR STEMNING: Gleden var stor da Borghild Holtedahl (i midten) og Hege Frøyna i OI (t.h.) kunne motta gigantsjekken fra DNBs representater. 150.000 kroner er mye for turngruppen. Sjekken overleveres av banksjef Britt A. Øvretvedt i DNB Personmarked Follo. Foto: Jan Erik Range

 

Til toppen