ULYKKESVEI: Langs Gamle Mossevei kjørte en bil av veien og inn i fjellveggen i natt. Bildet er et arkivbilde, og er ikke tatt i forbindelse med denne saken.
Nyheter
ULYKKESVEI: Langs Gamle Mossevei kjørte en bil av veien og inn i fjellveggen i natt. Bildet er et arkivbilde, og er ikke tatt i forbindelse med denne saken. ( Oppegård Avis)

Kjørte av veien på Gamle Mossevei

Én person kjørte inn i fjellveggen på Svartskog i natt, og skal være sendt til Ahus for observasjon. 

Klokken 23:20 i går kveld fikk politiet en melding om en bil som hadde kjørt av veien. Den hadde kjørt i fjellveggen langs Gamle Mossevei på Svartskog. 

Les også: Tyver på Tårnåsen

– Det var en singelulykke, altså kun én person involvert. Det var ingen passasjerer i bilen og ingen andre som ble truffet, opplyser operasjonsleder i Øst politidistrikt, Kari Monsen.

Ingen mistanke om alkohol

– Airbagen ble utløst, og det er ingen mistanke om alkohol, legger hun til.

Ulykken skjedde i retning Oslo, ved avkjøring til Kolbotn.  Vedkommende ble fraktet til Ahus for observasjon, og politiet opprettet sak.

Debatt

Fordoblet ledergruppe?

Som næringslivsledere med omfattende erfaring fra omstilling, tror vi at stordrift kan gi effektivitetsøkning, men det forutsetter endringsledelse i alle ledd. Det begynner på toppen. Men i dette tilfelle skal lederne beskyttes og fotfolket tydeligvis løpe fortere. Les hele saken

Til toppen