PENGEKRANGEL: Politiet måtte bistå i en krangel om penger i Skiveien. Tre menn ble bortvist fra en privatadresse.
Nyheter
PENGEKRANGEL: Politiet måtte bistå i en krangel om penger i Skiveien. Tre menn ble bortvist fra en privatadresse. (Bilde: Veronica Grude Docker)

Bortvist for truende oppførsel i Skiveien

Tre menn ble i formiddag bortvist fra en privatadresse i Skiveien etter truende oppførsel mot huseier i forbindelse med en pengekrangel.

Politiet ble i 11.00 tiden torsdag formiddag oppringt av en huseier som ønsket hjelp til å roe ned tre menn i 20-30 årene som oppførte seg truende utenfor hans bolig i Skiveien, nord for Greverud. 

– Innringer meldte at det var tre-fire personer som han oppfattet truende i sin oppførsel, sier Kari Monsen, operasjonsleder Øst politidistrikt.

Det skal ha vært uenigheter om betaling i forbindelse med oppussing av et hus som var årsaken til krangelen, ifølge politiet.

Bortvist fra adressen

Mennene som var av utenlandsk opprinnelse skal ikke ha hatt bostedsadresse i nærheten og dermed var det enkel prosedyre å bortvise dem fra stedet, ifølge Monsen, uten den store dramatikken. 

– Mannen som ringte lurte på om vi kunne bistå med å roe gemyttene. Det har ikke vært noe mer en verbalt, men han oppfattet det som truende at det var flere mot én under krangelen. Vi bortviste mennene fra adressen uten noe ytterligere bråk, sier Monsen. 

Det skal ikke ha vært noen skader verken på person eller gjenstander i forbindelse med krangelen, opplyser politiet. 

Her fant hendelsen sted:

 

Til toppen