ROLIG DØGN: Politiet i distriktet har hatt et rolig døgn, men har stilt opp der det har trengs.
Nyheter
ROLIG DØGN: Politiet i distriktet har hatt et rolig døgn, men har stilt opp der det har trengs. (Bilde: Anders Nordheim Dahl)

Brann på institusjon

Natt til i dag brant det på en institusjon på Siggerud. Les hva mer politiet har vært ute på det siste døgnet.

Det har vært et relativt rolig døgn for politiet i distriktet, men som alltid, har lovens lange arm hatt noe å gjøre. Blant annet har de vært på Follobanen og sjekket at alt er i orden på arbeidsplassen, og rykket ut på en brann på Siggerud. 

Lastebil kjørte i personbil

På formiddagen tirsdag 28. februar fikk politiet en melding om en lastebil som har kjørt på en bil på E6, sydgående på Vinterbrosletta.

– Det er en lastebil som antakeligvis ikke har sett personbilen i forbindelse med feltskifte. Føreren av bilen ble kjørt til Oslo legevakt for kontroll, sier Steffen Øvstedal, operasjonsleder i Øst politidistrikt.   

Gode rutiner på Follobanen

Næringslivskontakten i Øst politidistrikt har vært ute og sjekket at alt går riktig for seg når det gjelder identitet og adgang på Follobanen. Ifølge politiet har Follobanen gode rutiner, og de er svært fornøyde med kontrollen.

– De sjekker at ting er i orden, rett og slett.  De hadde gode resultater og gode rutiner på arbeidsplassen, og det er bra, sier Øvstedal. 

Brann

Klokken 04.10 natt til onsdag 1. mars, fikk politiet melding om enn brann i en bolig på Siggerud. Boligen brukes som institusjon, og fire personer ble evakuert. Ingen ble skadet i brannen, og de fire som ble evakuert ble sjekket av ambulanse på stedet.

Les også: Brannvesenet rykket ut til KAOSet i Kolben

–  Det vil bli fulgt på med en åstedsundersøkelse i etterkant, brannårsaken er uviss. Det er ingenting som tilsier per nå at den skal være påtent, men det vil etterforskningen og åstedsundersøkelsen forsøke å avdekke, opplyser Øvstedal.

Til toppen