Iveco er en ”full-liner” med tre serier som alle har en anleggstilpasning, men Ivecos hel-profesjonelle anleggs-serie heter Trakker. Den leveres med allhjulsdrift opp til 8x8.

Bredt utvalg hos Iveco

Iveco som har mye Magirus-blod i årene, har en stor fabrikk i Madrid som produserer den tunge anleggsbil-serien Trakker. Trakker er en robust, profesjonell anleggsserie som tilbyr alle akselkonfigurasjonene opp til 8x8, samt både navreduserte og enkeltreduserte drivaksler.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 10 år siden.

I Trakker-serien brukes den minste og den største Cursor-motoren, Cursor 8 og Cursor 13. Den sistnevnte 13-literen har i Trakker-serien en maks. effekt på 500 hk, men motoren foreligger også som 560-hester i langtransportmodellen Stralis. Iveco bruker nå som før girkasser fra ZF, og det er snakk om manuell eller automatisert 16-trinns, eller 12-trinns automatisert Eurotronic II.

Bortsett fra at Iveco hadde internasjonal debut for offroad-bilen, eller tipptrucken Astra HHD8 6x6, gjorde Iveco glans på EcoDaily, særlig 4x4-utgaven. Vi tror den er den eneste i denne klassen som tilbyr en utgave med 7 tonns totalvekt. Med sin manøvrerbarhet og den nevnte totalvekten kan den løse mange forskjellig transportoppgaver innen bygg- og anleggsbransjen.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS