Nyheter
UNDER SAMME TAK: – Han er morsom, og vi jobber godt sammen, smiler kona. Også maser han mye på meg også, ler hun. Her står Dinh Khac Oanh og Nguyen Thi Diem fra Vietnam sammen foran sin ferske bedrift på Oppegård senter. (Bilde: Synnøve Sundby Fallmyr)

Helt rått på Oppegård

Oppegårds sjette sushi-sted fokuserer på ferske råvarer og hygiene for å vinne kunder.

Entreprenør-paret Diem og Oanh fra Vietnam åpnet Sushi House Oppegård i august, og er svært fornøyde så langt.

De har vært sammen i ti år, men har aldri jobbet sammen før.

Les også: Mattilsynet har vært og kontrollert. Sjekk hva resultatet ble!

De pusset opp i mai, og 2. august åpnet Nguyen Thi Diem og Dinh Khac Oanh fra Vietnam «Sushi House Oppegård» på Oppegård senter; et take away-sted med noen sitteplasser.

PS! Saken fortsetter under bildet!

 

FOKUSERER PÅ RÅVARER: Ingenting overlates til tilfeldighetene i restauranten..
FOKUSERER PÅ RÅVARER: Ingenting overlates til tilfeldighetene i restauranten.. Foto: Synnøve Sundby Fallmyr

 

Stolt

– Ja, vi er veldig fornøyde, smiler Dinh. Han tar i mot bestillinger og gjør det administrative, mens kona Nguyen er sjefskokk - forøvrig også eneste kokk.

Les også: Oppegård Sushi & Wok feiret jubileum

– Hun lager så god mat, jeg er så stolt av henne, smiler Dinh.

PS! Saken fortsetter under bildet!

 

LEKKERT: Slik ser maten ut!.
LEKKERT: Slik ser maten ut!. Foto: Synnøve Sundby Fallmyr

 

Selvdrevne

Stedet har de pusset opp helt selv, og sushi-kunsten har Nguyen lært på en sushi-restaurant i Oslo, hvor hun jobbet i tre år.

– Det hele begynte med at kona tok med sushi hjem fra stedet hun jobbet på før, og jeg synes den var så god. Så foreslo hun å starte vårt eget sushi-sted, og vi begynte å se etter ledige lokaler. Dette stedet her funker veldig bra, sier han fornøyd.

Les også: Mattilsynet har sjekket alle spisesteder i Oppegård - sjekk resultatene!

– Hvis alt går bra, ønsker vi å ansette en som kan ta min jobb, slik at jeg kan gjøre det jeg er utdannet som, nemlig sveiser. Vi vil også utvide til flere sitteplasser, og hvis alt går etter planen, skal vi bygge et ventilasjonsanlegg som gjør at vi også kan lage vietnamesisk mat, forklarer Dinh.

PS! Saken fortsetter under bildet!

 

FORNØYD: Responsen har, ifølge eierne, vært knallbra så langt..
FORNØYD: Responsen har, ifølge eierne, vært knallbra så langt.. Foto: Synnøve Sundby Fallmyr

 

Fokuserer på sitt eget

Dette er forøvrig det sjette sushi-spisestedet i Oppegård. Hva er spesielt med Sushi House?

– Vi vet ikke hvordan de andre sushi-stedene gjør det, men vi er spesielt opptatte av hygiene, forklarer han.

– I tillegg har vi ferske råvarer, og får levering tre ganger i uken. Og selvfølgelig: god mat!

 

SUSHI-SJEFEN: Det var Nguyen som foreslo å åpne eget sushi-sted, og nå er hun sjefskokke på sitt eget kjøkken..
SUSHI-SJEFEN: Det var Nguyen som foreslo å åpne eget sushi-sted, og nå er hun sjefskokke på sitt eget kjøkken.. Foto: Synnøve Sundby Fallmyr

 

 

Til toppen