FORNØYD: Trond Vik (86) nyter en kopp kaffe og et kakestykke i den nye kantinen. (Foto:  Synnøve Sundby Fallmyr)
Høyås Bo- og rehabiliteringssenter åpnet sin nyoppussede kantine (1994) tirsdag 6. mars. (Foto:  Synnøve Sundby Fallmyr)
Høyås Bo- og rehabiliteringssenter åpnet sin nyoppussede kantine (1994) tirsdag 6. mars. (Foto:  Synnøve Sundby Fallmyr)
SJEFEN SJØL: Christine Lynne er ny leder av kantinen på Høyås, hvor ISS har tatt over etter den kommunale driften. Lynne pusset opp i fire dager før det endelig var klart til å åpnes.  (Foto:  Synnøve Sundby Fallmyr)
NYTT OG FLOTT: Kantinen på Høyås har fått et mindre institusjonelt preg. Her rekker virksomhetsleder Marie Rolstad blomst til ny kantineleder Christine Lynne. (Foto:  Synnøve Sundby Fallmyr)
Høyås Bo- og rehabiliteringssenter åpnet sin nyoppussede kantine (1994) tirsdag 6. mars. (Foto:  Synnøve Sundby Fallmyr)
Høyås Bo- og rehabiliteringssenter åpnet sin nyoppussede kantine (1994) tirsdag 6. mars. (Foto:  Synnøve Sundby Fallmyr)
Høyås Bo- og rehabiliteringssenter åpnet sin nyoppussede kantine (1994) tirsdag 6. mars. (Foto:  Synnøve Sundby Fallmyr)

Hotell eller Høyås?

Høyås har pusset opp kantinen fra 1994, og det gleder både beboere, ansatte og besøkende!

Bo- og rehabiliteringssenteret har hatt den samme kantinen i 24 år - inntil tirsdag 6. mars.

Nå ser den nærmest ut som rene hotellfrokosten eller en kafé på Grunerløkka!

– Det er blitt veldig fint! Nå kan huset brukes enda mer, og det øker trivelsen for brukerne, de ansatte, pårørende og andre besøkende, sier virksomhetsleder Marie Rolstad.

ISS har nå tatt over driften av kantinen etter kommunen, og kaféen kan benyttes av hvem som helst; man må ikke være pårørerende eller bruker av Høyås for å spise her.

Saken fortsetter under bildet.

SJEFEN SJØL: Christine Lynne er ny leder av kantinen på Høyås, hvor ISS har tatt over etter den kommunale driften. Lynne pusset opp i fire dager før det endelig var klart til å åpnes.  Foto:  Synnøve Sundby Fallmyr

Hjemmelaget

Lynne og de andre medarbeiderne har jobbet iherdig i fire dager for å pusse opp og klargjøre kantinen. Nå serverer de varm lunsj og middag hver dag! Og sist, men ikke minst: Alt er hjemmelaget.

– Alt vi serverer er hjemmelaget, og det tror vi de besøkende setter pris på, sier den nye lederen av kantinen.

Les også: Med filosofi som terapi

Trond Vik (86) er fornøyd med kantinen så langt.

– At alt er hjemmelaget, har jeg lagt merke til! I tillegg synes jeg prisen er fornuftige. Førsteinntrykket et svært godt, sier han. 

Se flere bilder av den nye kantinen i bildekarusellen øverst i saken!

FORNØYD: Trond Vik (86) nyter en kopp kaffe og et kakestykke i den nye kantinen. Foto:  Synnøve Sundby Fallmyr
Til toppen