PÅ PATRULJE: Lokalpolitiet har alltid mye å gjøre, men de står på!
Nyheter
PÅ PATRULJE: Lokalpolitiet har alltid mye å gjøre, men de står på! (Bilde: Anders Nordheim Dahl)

Landet på taket på E6

Det er glatte veier i distriktet. Det siste døgnet har politiet måtte rykke ut på flere ulykker.

Bortsett fra funn av en medtatt hund i Mysen og et arbeidsuhell på Langhus har det utelukkende vært trafikkrelaterte utrykninger for politiet det siste døgnet. Veiene er glatte og det medfører ekstra jobb for lovens lange arm.

Påkjørt bakfra

Onsdag formiddag meldte politiet om en ulykke på Osloveien ved Dyrløkke i Drøbak. To biler var involvert i ulykken, hvor én bil ble påkjørt bakfra, melder politiet på Twitter. Det var mindre personskader og én person ble kjørt til legevakten.

I Trøgstad meldte en fører selv til politiet i går at bilen hadde kjørt av vegen. Det var svært glatt på stedet og føreren ble sjekket av ambulanse.

Les også: Såpeglatte veier i dag!

Mistet kontroll

På E6 ved Vinterbrosletta, i påkjøringfeltet fra Ski, Nordgående retning fra har en bilfører mistet kontroll på bilen og landet på taket. Ulykken skjedde på formiddagen i dag. 

– Det er mye vann i veibanen, vi utelukker ikke at det kan ha en sammenheng, opplyser politiet.

Det var ingen passasjerer om bord, og føreren var ved bevissthet, men hadde smerter i kneet og ble fraktet til Kalnes sykehus.   

Vegbanen ble åpnet igjen for omtrent 45 minutter siden, melder politiet på Twitter.

Les også: Sjåføren beholder førerkortet etter amputerings-bussulykke

Politiet melder også om at de har rykket ut på en trafikkulykke E6, ved Vassum i nordgående retning i 13.00 tiden i dag. En bil har sklidd av veien og politiet melder om redusert fremkommelighet for de øvrige i trafikken.

Bilinbrudd og arbeidsuhell

Ellers meldte politiet i 22.00- tiden i går kveld at de rykket ut til Langhus i forbindelse med et arbeidsuhell. En person ble kjørt til Oslo Universitetssykehus for behandling av klemskader. 

På Nesodden har en bileier vært uheldig og funnet skader på bilen sin i morgentimene i dag. Eieren anmelder forholdet, melder politiet, som antar det er snakk om et innbruddsforsøk i bilen.  

Til toppen