VELDEDIG LØP: Bli med Jimmy Vika og løp for veldedighet du også. Møt opp på Quality Hotel Entry på Mastemyr fredag 15. september.
Nyheter
VELDEDIG LØP: Bli med Jimmy Vika og løp for veldedighet du også. Møt opp på Quality Hotel Entry på Mastemyr fredag 15. september. (Bilde: Pressebilde)

Løper for utdannning

Organisasjonen Right to Play, med maratonløper og daglig leder, Jimmy Vika, i spissen, oppfordrer til å bli med å løpe på fredag. Inntektene går til jenter i Midtøstens rett til utdanning.

Quality Hotel Entry på Mastemyr oppfordrer alle til å bli med å løpe for prosjektet 202020 i regi av Right to Play. Prosjekt 202020 går ut på at maratonløper, Jimmy Vika, løper 20 maraton på 20 forskjellige steder på 20 dager. I tillegg kan alle som vil, være med å løpe så mange runder de selv orker. Hver runde er på 4,7 kilometer, og Quality Hotel Entry donerer ti kroner per runde løpt. 

Les også: De løp Ingierkollen Opp 2017

I morgen er aller siste etappe, og Vika håper de kan slå rekorden med antall løpere når han kommer til Kolbotn.

– I Holmestrand kom utrolige 300 personer og løp sammen med oss til inntekt for jenters rett til utdanning i midtøsten - klarer vi å slå dette her på Kolbotn og Quality Hotel Entry?", spør ultramaratonløper og daglig leder for Right To Play Norge, Jimmy Vika. 

Lunsj og løping

Klokken 13.00 kan alle som ønsker det komme og smake på det nye lunsjkonseptet på Quality Entry Hotel, "Seasons", og høre om hotellets mål for bærekraftighet og miljø. I tillegg forteller Jimmy Vika om sin motivasjon for å komme seg gjennom 20 maraton på 20 dager.

BLI MED: Hotelldirektør på Qualit Hotel Entry oppfordrer til å bli med å løpe.
BLI MED: Hotelldirektør på Qualit Hotel Entry oppfordrer til å bli med å løpe. Foto: Pressebilde

– Man kan melde seg på eventet på vår Facebook side og vi håper å se mange fra Oppegård hos oss i morgen, sier hotelldirektør Kyrre Skoge. 

Fra klokken 13.30 til 18.30 er det fritt frem for å løpe noen runder. Den offisielle starten går klokken 15.00, med startstrek på hotellet på Mastemyr. 

– For oss handler det ikke bare om å samle inn penger til en god sak, men også om å skape engasjement i nærmiljøet og bevisstgjøring av formålet. Det blir en annen følelse å være en del av dette, enn det og bare putte penger på en innsamlingsbøsse, eller betale en tilsendt faktura. Man får mer kunnskap om det man er med på å støtte, og i dette tilfellet en liten treningsøkt på kjøpet. Om du løper eller går spiller ingen rolle for oss, det er engasjementet som teller​​​​, sier Skoge.

Til toppen