Nyheter
BRØDLER UT: – Kom og kjøp OI-brødet, og støtt idrettslaget ditt, er den klare oppfor dringen fra daglig leder Hege Frlyna i Oppegård IL (t.v.) og kjøpmann Øyvind Øvsthus hos Meny Greverud. Det nye OI-brødet stekes i butikken og gir penger i kassen til idrettslaget. (Anders Nordheim Dahl)

Nystekt nyhet til inntekt for idrettslaget!

Rykende ferskt og til salgs for en god sak! Meny Greverud og OI har inngått et mettende og velsmakende samarbeid!

På Meny Greverud bakes det, og det lukter nystekt og godt når Oppegård Avis kommer på besøk. Her baker kjøpmann Øyvind Øvsthus på det såkalte OI-brødet, som skal selges, rykende ferskt, i butikken fremover.

Les også: Marit er med på laget i 2018!

– Dette brødet har 52 prosent grovhet, og det er viktig med fokus på sunnhet også innen kostholdet i idretten. OI-brødet er et velsmakende brød, og for oss i Meny Greverud er det viktig å selge varer som kan støtte oppunder av driften i idrettslaget, sier kjøpmannen stolt.

Penger i idrettslagets kasse

For hvert brød som selges gis en krone til Oppegård IL. Utsalgsprisen på brødet er 32,90. Øvsthus er ikke bare stolt av brødet. Han roser også OI opp i skyene!

BRØDLER UT: – Kom og kjøp OI-brødet, og støtt idrettslaget ditt, er den klare oppfor dringen fra daglig leder Hege Frlyna i Oppegård IL (t.v.) og kjøpmann Øyvind Øvsthus hos Meny Greverud. Det nye OI-brødet stekes i butikken og gir penger i kassen til idrettslaget.
BRØDLER UT: – Kom og kjøp OI-brødet, og støtt idrettslaget ditt, er den klare oppfor dringen fra daglig leder Hege Frlyna i Oppegård IL (t.v.) og kjøpmann Øyvind Øvsthus hos Meny Greverud. Det nye OI-brødet stekes i butikken og gir penger i kassen til idrettslaget. Bilde: Anders Nordheim Dahl

– Ja, jeg er imponert over idrettslaget, hvor bredt det favner og hva de får til! Spesielt morsomt er det at inntektene til idrettslaget går uavkortet til barneidretten, som ligger mitt hjerte nært. Det er viktig å få barna inn i idretten tidlig og at de har et bredt og godt tilbud. Det har man i OI, og det er hyggelig og viktig for oss i Meny å bidra til dette arbeidet, sier Øvsthus.

Les også: Ingierkollen er klare for sesongen - nå er det åpent!

Også daglig leder Hege Frøyna er fornøyd med den nye brød-avtalen.

– Vi hadde en lignende ordning for noen år siden, og det var inntektsbringende for oss. Da Meny ønsket å lage en ny slik ordning, ble vi selvfølgelig glade, og vi håper at medlemmer og andre kan se på dette som enkel og fin måte å støtte laget på side hun.

Les også: Jenny Norem forlenger med Kolbotn

Brødet skal stekes i butikken og kan kjøpes rykende varmt og ferskt, men det er også mulig å kjøpe det og steke det hjemme.

– Dette brødet er godt i smak, og det holder seg også ferskt lenge, i motsetning til mange andre brødtyper. Vi håper kundene våre vil ta det godt imot, avslutter Øvsthus.

Skal gå til barneidretten

Det er barneidretten som får nyte av godene og inntektene av brødsalget.

– Vi har ikke bestemt oss for hva pengene skal brukes til konkret, men det blir enten innen generelle aktiviteter, utstyrskjøp eller kanskje en egen festdag for barneidretten, sier Frøyna.

BRØDLER UT: – Kom og kjøp OI-brødet, og støtt idrettslaget ditt, er den klare oppfor dringen fra daglig leder Hege Frlyna i Oppegård IL (t.v.) og kjøpmann Øyvind Øvsthus hos Meny Greverud. Det nye OI-brødet stekes i butikken og gir penger i kassen til idrettslaget.
BRØDLER UT: – Kom og kjøp OI-brødet, og støtt idrettslaget ditt, er den klare oppfor dringen fra daglig leder Hege Frlyna i Oppegård IL (t.v.) og kjøpmann Øyvind Øvsthus hos Meny Greverud. Det nye OI-brødet stekes i butikken og gir penger i kassen til idrettslaget. Bilde: Anders Nordheim Dahl

 

 

Til toppen