KLAR TIL DYST: Olav Kyrre Skoge er ny hotelldirektør på Quality Hotel Entry, som er det nye navnet på Oppegårds eneste hotell.
Nyheter
KLAR TIL DYST: Olav Kyrre Skoge er ny hotelldirektør på Quality Hotel Entry, som er det nye navnet på Oppegårds eneste hotell. (Bilde: Anders Nordheim Dahl)

Nytt navn - ny direktør!

Hotellet på Mastemyr skifter navn, og inn i sjefsstolen kommer Olav Kyrre Skoge!

– Vet du, jeg bobler helt over av idéer her jeg sitter. Det er så mange muligheter her, og dette er et veldig flott hotell med så stort potensiale, sier Olav Kyrre Skoge. 

Vi treffer den nye hotelldirektøren i baren på det som nå heter Quality Hotel Entry, tidligere Quality Hotel Mastemyr. Energinivået er høyt, og det er mye passion for faget, uten tvil. 

Fra elektro til hotell

Den nye direktøren på det lille hotellet ved porten til Oslo skulle egentlig bli elektriker, men fant tidlig ut under utdannelsen at det ikke var den rette veien å gå.

– Jeg ble spurt om å servere på et konferransesenter hvor jeg jobbet i oppvasken. Da jeg startet å servere fikk jeg smaken på hotellbransjen. Siden den gang har jeg bodd mye på hotell, og jobbet mye med hotell. Jeg elsker det, sier han. 

 

PS! Saken fortsetter under bildet!

NYOPPUSSET: De nyoppussede rommene på Quality Hotel Entry har blitt kjempeflott!
NYOPPUSSET: De nyoppussede rommene på Quality Hotel Entry har blitt kjempeflott! Foto: Knut Neerland

Skal føles som hjemme

Skoge sier han er opptatt av miljøet på et hotell. De ansatte skal trives, og det skal være like trivelig for gjestene. 

– Man skal føle seg som hjemme når man er på hotell, samtidig som man skal kunne slappe av og koble av. Etter oppussingen her har hotellet blitt kjempekoselig, sier Skoge. 

Navneendring

Skoge har siden den gang vært innom mye innen bransjen. Han har en bachelor i hotell management, har jobbet med flere stillinger innen Nordic Chioce Hotels blant annet innen salg og han har også vært med på åpningen og tilretteleggingen av driften for Smarthotel Oslo, og har også tidligere vært hotelldirektør ved Comfort Hotel Lipp i Trondheim, for å nevne noe. CVen er lang. Nå er det Quality Hotel Entry som gjelder. 

NYOPPUSSET: Den nye hotelldirektøren står her ved siden av shuffleboardet i baren rett ved lobbyen. – Dette skal være et koselig og fleksibelt hotell. Det har blit t kjempefint etter oppussingen, sier han.
NYOPPUSSET: Den nye hotelldirektøren står her ved siden av shuffleboardet i baren rett ved lobbyen. – Dette skal være et koselig og fleksibelt hotell. Det har blit t kjempefint etter oppussingen, sier han. Foto: Anders Nordheim Dahl

Ja, du leste riktig. Med ny direktør kommer også navneendring på hotellet i Oppegård. 

Les også: – Takk for gavene, Oppegård!

– I forbindelse med alle nyetableringer har det blitt slik at hotellene fremfor å få et stedsnavn, slik det var her før, får et navn som mer beskriver hva hotellet er, sier han.

– Et godt eksempel er Quality Hotel Expo, som har fått navnet sitt på grunn av at dette er et område hvor det skjer eventer og det er oppdagelser. Entry, som er det nye navnet her på Mastemyr-hotellet, kommer av at vi ser på dette som inngangsporten til Oslo, sier den nye direktøren.

Tro på fremtiden

Skoge ønsker nå å videreutvikle hotellet, og har mange kort i ermet for fremtiden for Oppegårds eneste hotell.

– Beliggenheten på dette hotellet er supert. Det er bare en kort vei til Oslo, og det er et fleksibelt hotell som er veldig dynamisk. Jeg ser for meg at dette er et naturlig overnattingssted for folk fra Oslo-området eller fra Østfold, sier han.

– Det er mye enklere å overnatte og parkere her, for så å ta bussen rett utenfor, enn å reise inn til Oslo med bil og parkere der. Nå som vi også har pusset opp her, er det ingen tvil om at vi både vil kunne være attraktive for nye kunder, og være et godt alternativ til hotellene inne i byen, sier Skoge. 

PS! Les mer om saken i papirutgaven av Oppegård Avis torsdag den 16. mars!

STOLT: Den nye hotelldirektøren er tydelig stolt av det nyoppussede hotellet!
STOLT: Den nye hotelldirektøren er tydelig stolt av det nyoppussede hotellet! Foto: Anders Nordheim Dahl
Til toppen