De elleve ansatte i maskinentreprenør-selskapet Brødrene Tingelstad går med virkning fra 6. mai inn i Isachsen Anlegg avd. Ringerike. Til venstre står prosjektsjef for Isachsens avdeling på Ringerike, John Arne Johansen. Helt til høyre står daglig leder i Isachsen, Nils Smetbak.

Overtar alle ansatte

Isachsen Anlegg overtar alle ansatte i Brødrene Tingelstad som avvikler driften.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Alle ansatte i maskinentreprenørselskapet Brødrene Tingelstad går med virkning fra 6. mai inn i Isachsen Anlegg avd. Ringerike.

Avtalen er gjort i forbindelse med at Brødrene Tingelstad har besluttet å avvikle driften i selskapet. Alle ansatte ble mandag invitert til Isachsen Anleggs hovedkontor i Solbergelva, hvor de ble ønsket velkommen av daglig leder i Isachsen Nils Smetbak og prosjektsjef for avdelingen på Ringerike, John Arne Johansen.

Johansen forteller at de to selskapene allerede kjenner hverandre godt da Brødrene Tingelstads folk har jobbet for Isachsen som underentreprenør ved flere anledninger.

Startet i 1954

- Vi har veldig god erfaring med samarbeidet vi har hatt til nå, og for oss er det utelukkende positivt å få med så mange nye dyktige fagfolk på laget. Og det som virkelig er gledelig, er at samtlige elleve ansatte har valgt å bli med over til oss. Dette er erfarne arbeidsfolk med en arbeidskultur vi kjenner oss igjen i, sier Johansen fra Isachsen Anlegg.

Brødrene Tingelstad som har hatt sitt hovedsete på Lunner har en stolt og lang historie. Selskapet har vært familieeid helt siden starten i 1954. Hanne K. Tingelstad som har vært daglig leder de seneste årene er tydelig på at denne overtakelsen er fremtidsrettet for alle parter.

- Vi ser frem til å bli en del av Isachsen-systemet. Avdelingen på Ringerike kjenner vi godt så her er vi trygge på å bli godt mottatt. Vi blir en del av et sterkt fagmiljø, jobbtilgangen blir mer forutsigbar og jeg har tro på at summen av kapasitet og erfaring vi nå vil representere, gjør oss enda mer slagkraftige. I og med at vi går inn i Isachsen Anleggs avdeling på Ringerike vil vi beholde vår tilhørighet i regionen, sier Hanne K. Tingelstad.

- Vil styrke vår posisjon

Daglig leder i Isachsen Anlegg, Nils Smetbak, mener tilveksten av fagfolk ikke kunne vært bedre.

- At denne gjengen blir en del av Isachsen vil åpenbart bidra til å styrke vår posisjon og ikke minst muligheten til å kapre ytterligere markedsandeler. Vi skal virkelig gjøre vårt for at våre nye kolleger skal trives, og det er en stor glede å ønske alle velkommen i dag, sier han.

Powered by Labrador CMS