RYKKET: Politiet rykket i formiddag ut til et branntilløp i Skiveien.
Nyheter
RYKKET: Politiet rykket i formiddag ut til et branntilløp i Skiveien. (Bilde: Veronica Grude Docker)

Tilløp til brann i Skiveien

Politi og brannvesen rykket ut til en leilighet i Skiveien i formiddag, etter melding om røykutvikling fra boligen.

Klokken 10.02 i formiddag fikk politiet inn en melding om røyk fra en enebolig i Skiveien. Det skal ha vært en tørrkokt kjele i en lielgihet i boligen som har forårsaket røyken, i følge politiet. En feier som jobbet på stedet oppdagen røykutviklingen og kontaktet nødetatene. 

Les også: Brann i Oppegårdveien

– En feier var på stedet og oppdaget det her, det var snakk om en tørrkokt kjele som sto på ovnen, sier operasjonsleder i Øst politidistrikt, Leif Olav Holten.

Feieren ble sjekket på stedet av ambulansepersonell, men er i god behold.

BRANNTILLØP: Politiet fikk melding om en tørrkokt kjele i en bolig i Skiveien, men kan ikke opplyse hvor i Skiveien dette fant sted. 
BRANNTILLØP: Politiet fikk melding om en tørrkokt kjele i en bolig i Skiveien, men kan ikke opplyse hvor i Skiveien dette fant sted.  Foto: Yana Stubberudlien

Ingen dramatikk

Politiet opplyser om at det ikke var  noen tilstede i leiligheten da de ankom.

– Det blir opprettet en sak fra vår side, men så blir det opp til påtalemyndigheten å bestemme hvorvidt det skal gis bøter eller ikke, sier Holten.

Les også: Alvorlig arbeidsulykke på Kolbotn

Det var ingen stor dramatikk, og ifølge Holten var brannvesenet allerede på stedet da politiet kom, og i full gang med å lufte ut av leiligheten.

Til toppen