Utbrent container ved Fløysbonn skole.
Nyheter
Utbrent container ved Fløysbonn skole. (Bilde: Peder Blümlein)

To konteiner-branner i natt

I natt rykket politiet og brannvesenet ut til to konteiner-branner ved Fløysbonn og Sofiemyrtoppen skoler. Ungdommer ble sett løpende fra åstedet.

– Brannen ble varsler 03:50 i natt. Vi fikk melding at det brenner i to papirkonteinere og det var blitt observert ungdommer løpende fra åstedet, forteller operasjonsleder Magnar Tinjar i politiet i Follo.

Tilgjengelige politipartuljer ble satt inn sammen med Brannvesenet. De fikk fort kontroll på brannen, og den spredte seg ikke til skolebyggene i nærheten.

Les også: Hvem eier denne mystiske bilen?

Kriminalavdelingen er på saken

Vaktmesteren på Fløybonn og Sofiemyrtoppen Skoler satte sperrebånd rundt konteeinerne og skolene har kontaktet konteiner-selkapet om å få de utbrente erstattet med nye.

Les også: Svenske råkjørte på E6

– Nå er det kriminalavdelingen i politiet som har tatt over saken, og jobber fra vitneobservasjoner. Det er de som følger etterforsksningen videre, forteller Tinjar. 

Det er ingen mistenkte i saken og det jobbes kun ut fra vitneobservasjoner gjort av naboene. 
Papiret i containerne ble aske.

Papiret i som var i de to containerne ble til aske. Brannvesenet fikk raskt kontroll på brannen før den spredte seg til bygningene rundt.
Foto: Peder Blümlein

Debatt

«Lyckliga gatan, du finns inte mer »

Søndagsturen på Kolbotn ble trist. Theodor Hansens vei, Ormerudveien, Kolbotnveien – overalt heslige sjelløse anleggsmaskiner. Hus og hager revet i filler. Restene lå tause tilbake. Hva vet vel bulldozere om det liv som ble levet i dette strøket? spær Einar Sørensen i dette innlegget, Les hele saken

Til toppen