35 LEILIGHETER: Omsorgsboligene, som holder til i Harriet Backers vei 32 på Oppegård, ligger i nabobygget til Greverud sykehjem og har 35 leiligheter, fordelt på fem etasjer. Foto: Oppegård Avis

Nytt smittetilfelle tilknyttet hjemmesykepleien og Greverud omsorgsboliger

Enda en ansatt tilknyttet hjemmesykepleien i tidligere Oppegård kommune smittet. Vedkommende er også tilknyttet Greverud omsorgsboliger. Totalt har 13 ansatte og pasienter blitt satt i karantene.

Publisert Sist oppdatert

Onsdag 30. september ble det påvist smitte hos én ansatt i hjemmesykepleien i tidligere Oppegård kommune. Ti personer ble satt i karantene som følge av dette.

I kveld har kommunen meldt om enda et nytt smittetilfelle hos en ansatt i tidligere Oppegård kommune. Ifølge kommunen handler det om en ansatt tilknyttet hjemmesykepleien i den nordlige delen av kommunen (red. anm.: tidligere Oppegård kommune) og Greverud omsorgsboliger.

Omsorgsboligene, som holder til i Harriet Backers vei 32 på Oppegård, ligger i nabobygget til Greverud sykehjem og har 35 leiligheter, fordelt på fem etasjer.

Har ikke tilknytning til forrige smittetilfellet

Kommunen presiserer at smittetilfellet som har blitt påvist i dag har ikke tilknytning til smittetilfellet fra onsdag 30. september.

Videre opplyser kommunen at totalt 13 ansatte og pasienter er satt i karantene. Smittesporingen er avsluttet og alle berørte er informert.

Per i dag har kommunen innrapportert 149 smittetilfeller og tre dødsfall.

Powered by Labrador CMS