LASTBILVELT: I helgen rykket politiet ut på ti len lastebil som hadde veltet. Heldigvis var det ikke i trafikken denne gangen.
Nyheter
LASTBILVELT: I helgen rykket politiet ut på ti len lastebil som hadde veltet. Heldigvis var det ikke i trafikken denne gangen. (Bilde: UP)

Veltet lastebil og brann

Noen av sakene politiet rykket ut på i helgen. Les mer om hva som har skjedd i distriktet vårt.

Helgen har vært rolig i Oppegård kan politiet melde. Det har verken vært tjuvradder, skurker, banditter på ferde i kommunen vår. Ellers i distriktet har politiet rykket ut på sedvanlige helge-uroligheter, brann og en veltet lastebil.

Frosset jordlass

I 13.00-tiden på lørdag fikk politiet melding om en lastebil som hadde tippet i Ullerudstien i Drøbak. Lastebilen hadde tippet jord, og uhellet skjedde fordi halve lasset med jord var frosset. Politiet melder at det var et arbeidsuhell og ikke trafikkuhell. Føreren ble kjørt til legevakten for en sjekk.

Fyll og fanteri

I Ytre Enebakk ble en beruset ungdom fra Ås funnet liggende ute, lørdag kveld. Den berusede ungdommen kunne ikke ta vare på seg selv og poltiet tok hånd om personen og kontaktet moren til tenåringen. 

Både i Askim og i Drøbak har det vært russefester natt til lørdag, og i Askim har politiet måtte komme på plass å roe ned situasjonen. I Drøbak sentrum ble en russ bortvist fra sentrum. 

Natt til søndag i 00.30-tiden ble en beruset mann i 20-årene bortvist fra Ski sentrum. Personen oppholdt seg  på Balkan og nektet først å gå. Han forlot stedet da han ble bortvist av politet. 

Brann i bunkers

Søndag morgen klokken 08.00, rykket nødetater ut til Vindfangerveien i Drøbak etter melding om røykutvikling. Noen hadde fyrt opp et bål inne i en bunkers og brent søppel. Brannvesenet kom inn og slukket, og det er opprettet sak. Ingen personer var tilstede og det er heller ingen som vet hvem som har startet brannen. Et vitne meldte om at det var flere lommelykter på stedet, og at det muligens var en ungdomsgjeng. 

På morgenkvisten i dag ble politiet tilkalt til Askim etter røykutvikling i en bolig. Det har brent oppe på en kommode. En person ble sjekket for røykskader og kjørt til legevakten. 

Til toppen