Årets første seier er i boks!

Kolbotn 2-damene klinte til i Greverudhallen.

Kolbotn 2-Bogstadkameratene 26-24: Det ble seier mot Bogstadkameratene i årets første hjemmekamp for Kolbotns damer i håndballens femtedivisjon! 

Dermed er laget godt i gang med sesongen. Selv om det ble et kjedelig tap i årets første kamp, reiste damene kjerringa på hjemmebane. 

Fornøyd

Lagleder Bjørn Lyse er fornøyd med damene sine etter kampen.

– Dette var en godt gjennomført kamp av Kolbotns jenter. Førsteomgangen ble en jevn affære hvor Kolbotn sløste med sjansene og slurvet litt i forsvar. Det stod 11-11 til pause. I andre omgang skjerpet Kolbotn-laget seg. De tettet forsvaret, stilte inn skuddsiktet langt bedre og satte opp tempoet betydelig, sier han.

Les også: Totaloverkjøring i ØGI - for en kamp!

–  Dette sammen med et par straffe-redninger og flere gode redninger i andre omgang, gjorde at Bogstadkameratene ble parkert åtte mål bak, sier han. 

KJEMPET HARDT: Det ble en fortjent seier til Kolbotn 2 i Greverudhallen denne uken.
KJEMPET HARDT: Det ble en fortjent seier til Kolbotn 2 i Greverudhallen denne uken. Foto: Anders Nordheim Dahl

– En lagseier

Lyse mener Helene Lien var kampens beste spiller. 

– Hun skårte ni mål, hvorav to var på syvmeter, men dog var dette en lagseier  for Kolbotn, hvor hele laget bidro til en velfortjent seier, sier han. 

Alt i alt var det en jevn kamp som sto og vippet til langt ut i andre omgang.

Les også: Kolbotns toppseriedamer åpner Engas nye lekestue

Dessverre fikk Kolbotn to tominuttere rett etterhverandre mot slutten av kampen og det benyttet OSI seg av, og vant kampen 28-24. Kolbotn var fullt på høyde med motstanderen, men slurvet litt for mye med avslutningene.

Kolbotn 2 topper nå tabellen etter to serierunder. Neste seriekamp er borte mot Haugerud 2 søndag den 17. september, før det er klar for hjemmekamp mot Bjørndal, et sterkt lag som rykket opp fra fjoråretssesong, tirsdag den 19. september klokken 19.45 i Greverudhallen. 

PS! Se video fra kampen i videovinduet øverst i saken!

Til toppen