KOMMUNES BESTE: Er du Oppegårds beste pokerspiller? 
I kveld kan du finne det ut.
Sport
KOMMUNES BESTE: Er du Oppegårds beste pokerspiller? I kveld kan du finne det ut. (Santeri Viinamäki)

Er du Oppegårds beste pokerspiller?

Coolbet.com arrangerer for første gang kommunemesterskap i poker. I kveld, torsdag 5. april, skal Oppegårds beste pokerspiller kåres.

Går du med en pokerspiller i magen? Eller du den som alltid tar hjem potten på vennegjengens pokerkvelder? Meld deg på kommunemesterskapet i poker, og få muligheten til å bli kåret til landets beste pokerspiller. 

Les også: Norgesmester i poker

Alle vinnere fra hver kommune møtes i sitt fylkes egne fylkesfinale. Vinnerne fra alle fylkesfinalene vinner full pakke til den store finalen i Tallinn oktober 2018, opplyses det på kommunepoker.com. Kveldens turnering spilles på nett. 

Mange gode spillere i kommunen

Klokken 20.00 starter moroa, men det er mulig å melde seg på frem til klokken 21.00, såfremt turneringen ikke er ferdig. 

– Oppegård vet vi har en del gode pokerspillere, og det er en del interesse. Det varierer fra kommune til kommune, sier senior brand manager i coolbet.com, Mikael Mellqvist.

FULL POTT: Vinneren av kommunemesterskapet går videre til fylkesfinalen. Foto: Wikimedia Commons

Alle som er født og oppvokst i Oppegård, eller som bor i Oppegård per i dag, kan delta i kommunemesterskapet for Oppegård kommune, opplyser Mellqvist. 

Les også: Flott NM-sølv til Emilie og Helene

Tirsdag 3. april ble kommunemesterskapet avholdt i Ski, med 17 deltakere. Hvor mange som blir med i kommunen her er ikke klart enda.

– Det er veldig få som melder seg på på forhånd, de fleste logger seg på rett før, sier Mellqvist. 

Oppegård Avis ønsker alle som deltar lykke til! 

Debatt

«Lyckliga gatan, du finns inte mer »

Søndagsturen på Kolbotn ble trist. Theodor Hansens vei, Ormerudveien, Kolbotnveien – overalt heslige sjelløse anleggsmaskiner. Hus og hager revet i filler. Restene lå tause tilbake. Hva vet vel bulldozere om det liv som ble levet i dette strøket? spær Einar Sørensen i dette innlegget, Les hele saken

Til toppen