KLARE FOR KAMP: Kolbotns tredjedivisjonsdamer er klar for å rocke divisjonen i år! Helen Lien er en av spillerne på årets lag.
Sport
KLARE FOR KAMP: Kolbotns tredjedivisjonsdamer er klar for å rocke divisjonen i år! Helen Lien er en av spillerne på årets lag. (Bilde: Geir Aage Nysveen)

Klart for ny hjemmekamp

Kolbotns A-lagsdamer er klare for å ta poeng hjemme i Sofiemyrhallen søndag.

Kolbotns damelag i håndballens tredjedivisjon har så langt i år fått med seg ett poeng i serien, med en uavgjort og en seier.

Første seriekamp endte opp med tap hjemme 22-27 mot Vålerenga, mens det ble målrikt i andre serierunde mot Tindllund, hvor begge lag skåret 31 mål!

God stim

Laget satser mot midten av tabellen i år, og det er god stim i laget. Mye ligger derfor til rette for en fartsfylt hjemmekamp i Sofiemyrhallen søndag den 24. september. Da kommer nemlig Tveter på besøk, og kampen den spilles klokken 15.30.

Tveter ligger så langt i år på en fjerdeplass i serien, og dette er et lag som Kolbotn-damene definitivt har muligheten til å slå. 

Les også: Seier i årets første hjemmekamp for J33

I sesongoppkjøringen har laget jobbet med samspillet, med en relativt ny og sammensatt stall. Trener Stein Erik Mamen har likevel tro på jentene sine i år. 

– På mange måter har vi ikke hatt den beste oppkjøringen til sesongen. Vi skal også huske på at vi egentlig er et fjerdedivisjonslag, som egentlig rykket ned i fjor, men som fikk beholde plassen vår. Vi har sånn sett ikke ambisjoner om noe tabelltopp i år, men vi går for midtveis på tabellen eller for å beholde plassen i divisjonen, sier treneren. 

Dermed er det bare å møte opp i hallen og kose seg med hjemmekamp på søndag! Heia Kolbotn! 

PS! Les mer om Kolbotns tredjedivisjonsdamer i papirutgaven av Oppegård Avis torsdag den 28. september.

Til toppen