KRUTTGUBBER: Oppegårds M40 ble soleklart seriemestere i år. Foran fra venstre ser du Morten «Ref» Bergh, Frank Finstad, Geir Petterson og Trym Brattvoll Bak fra venstre ser du Roar Jørgensen, Bård Heggelund, Jostein Norheim, Roar Solhaug og Erik Martinsen. Dette laget gikk helt til topps i sin serie i år, og kunne velfortjent innkassere gullet!
Sport
KRUTTGUBBER: Oppegårds M40 ble soleklart seriemestere i år. Foran fra venstre ser du Morten «Ref» Bergh, Frank Finstad, Geir Petterson og Trym Brattvoll Bak fra venstre ser du Roar Jørgensen, Bård Heggelund, Jostein Norheim, Roar Solhaug og Erik Martinsen. Dette laget gikk helt til topps i sin serie i år, og kunne velfortjent innkassere gullet! (Bilde: Privat)

Kruttkarene fra Oppegård ble dobbeltmestere!

Oppegårds veteran-men klinte like godt til med to seriemesterskap i år!

Det er kanskje ikke alle som vet at det svinger så mye som det gjør av veteranfotballen i Oppegård som det gjør, men faktum er at det er gamlegutta som rocker mest for tiden i lokalfotballen!

Oppegårds lag vant begge disse regionsseriene i år.I M33 1. divisjon vant Oppegård med 36 poeng, som var seks poeng foran Frigg på andreplass. Dette laget skårte 38 mål og slapp inn bare 14 i år. De vant tolv kamper. I M40-klassen vant Oppegård med 33 poent foran Snarøya på andreplass som fikk 27 poeng. Laget vant elleve kamper og skårte 82 mål. De slapp inn 41.

Glad-veteraner

Oppegård M33 og M40, eller «old boys» som det kanskje heter på folkemunne, består av rundt 30 karer fra 34 år til 50 pluss, og er en lett blanding av gamle Oppegård-folk og nyinnflyttede. Men kjennetegnet er at nesten alle har spilt fotball på et greit nivå, og at det er et sterkt konkurranseinstinkt i gruppen.

Selv om de er veteraner, ligger de ikke på noen måte på latsiden!

GULLGUTTER: Foran f.v. ser du M33 ved Torben Torbjørnsen, Tommy Langholm, Tom Anders Melheim og Frank Finstad, Bak fra venstre ser du Morten Tornøe, Ole Strømmen, Jon Christian Spæren, Martin Flatgård, Kristian Marthinsen, Jørn Heggestad, Jens Petter Stang og Snorre Jensen.
GULLGUTTER: Foran f.v. ser du M33 ved Torben Torbjørnsen, Tommy Langholm, Tom Anders Melheim og Frank Finstad, Bak fra venstre ser du Morten Tornøe, Ole Strømmen, Jon Christian Spæren, Martin Flatgård, Kristian Marthinsen, Jørn Heggestad, Jens Petter Stang og Snorre Jensen. Foto: Privat

Denne sesongen har de deltatt i M33 - 11er førstedivisjon og i M40 - 7er førstedivisjon i Oslo fotballkrets. Det har mildt sagt vært en glede på alle måter, ikke bare sportslig, men også på resultatfronten!

– Sesongen har gått over all forventning og etter 14 tøffe kamper i hver av seriene sto Oppegård igjen som kretsmestere både i M33 og M40, forteller Roar Jørgensen på laget.

Les også: – Vi kommer sterkere tilbake neste sesong!
 
Det var spesielt et par av kampene som bidro til seriegullet.

M40 møtte Snarøya borte i høst til en 6-poengs kamp, et heltent Snarøya kjempet med nebb og klør men ro og rutine hos Oppegård gutta gjorde det til en pinlig affære og de reiste hjem med en 2-8 seier.

M33 møtte Frigg borte til en 6 poenger også, når det var igjen tre minutter og OI ledet 1-2 gikk lyset! Frigg protesterte og lagene måtte møtes igjen noen dager senere for å spille de siste tre minuttene, hjalp ikke for Frigg og Oppegård hentet hjem seieren med 1-2.

Roser

Det er mange som skal takkes etter en gullsesong som dette.

– Keepere og forsvar må nevnes denne sesongen, de har vært stødige. I tillegg må evigunge Frank Finstad nevnes som har skåret 33 mål på 23 kamper. Tolv karer har bidratt på begge lag, så regner med den legendestatusen gir de gratis medlemskap i Oldermannslauget til Oppegård, sier Jørgensen med et smil.

Nå gjenstår bare utdelingen av pokal, gullmedaljer og KM-merke før laget kan starte oppkjøringen til sesongen 2018.

Til toppen