GIR ALT I ÅRETS SESONG: Kolbotns A-lag i damenes tredjedivisjon håndball gir alt denne sesongen!  Første rad fra venstre: Camilla Arnesen, Sandra Børgund, Emilie Aulie, Helene Lien, Monica Schaug og Martine Edvardsen. Andre rad fra venstre: Stein Mamen, Eirill Berg Holmen, Stine Doknæs, Anne Moen, Madeleine Fuhrmann, Marlen Larsen, Martine Nordh, Karoline Holt, og Bjørn Gunnar Lyse. Ikke tilstede ved fotografering: Lea T. Sandvik, Mail inn Gulliksen, Bente Torgersen, Celina Torp, og Henriette Svanes. Oppegård Avis ønsker damene lykke til i årets sesong!
Sport
GIR ALT I ÅRETS SESONG: Kolbotns A-lag i damenes tredjedivisjon håndball gir alt denne sesongen! Første rad fra venstre: Camilla Arnesen, Sandra Børgund, Emilie Aulie, Helene Lien, Monica Schaug og Martine Edvardsen. Andre rad fra venstre: Stein Mamen, Eirill Berg Holmen, Stine Doknæs, Anne Moen, Madeleine Fuhrmann, Marlen Larsen, Martine Nordh, Karoline Holt, og Bjørn Gunnar Lyse. Ikke tilstede ved fotografering: Lea T. Sandvik, Mail inn Gulliksen, Bente Torgersen, Celina Torp, og Henriette Svanes. Oppegård Avis ønsker damene lykke til i årets sesong! (Bilde: Privat)

Satser for fullt!

Kolbotns A-lags-damer berget plassen med et nødskrik i fjor. Nå er de klare for å vise at de fortjener plassen.

Sesongen er i gang for Kolbotns A-lagsdamer i tredjedivisjon. Det er et relativt nytt og usammensatt lag som tråkker til å årets divisjon.Når det er spilt femkamper, ligger de
på en pen syvendeplass på tabellen. En god start!

Mange nye spillere i stallen

Kolbotns A-lag for damer består i år av mange nye spillere. Foran sesongstarten har man startet samkjøringen av spillere fra J18, femtedivisjon og dagens tredjedivisjonslag, og spillere har kommet til fra klubber utenom Oppegård. 

KLARE FOR KAMP: Kolbotns tredjedivisjonsdamer er klar for å rocke divisjonen i år! Helene Lien er en av spillerne på årets lag.
KLARE FOR KAMP: Kolbotns tredjedivisjonsdamer er klar for å rocke divisjonen i år! Helene Lien er en av spillerne på årets lag. Foto: Geir Aage Nysveen

– På mange måter har vi ikke hatt den beste oppkjøringen til sesongen. Vi skal også huske på at vi egentlig er et fjerdedivisjonslag, som egentlig rykket ned i fjor, men som fikk beholde plassen vår. Vi har sånn sett ikke ambisjoner om noe tabelltopp i år, men vi går for midtveis på tabellen eller for å beholde plassen i divisjonen, sier trener Stein Erik Mamen. 

Les også: Er du vår nye målvakt?

– Derfor blir treningen på samspill både i forsvar og angrep viktig for oss i tiden som kommer. Vi har mange gode spillere som har gode enkeltkvaliteter, så jobben utover i sesongen vil bestå i å få disse samspilte, sier han. 

Lokaloppgjør

Mamen tror at årets Follo kommer til å gjøre det skarpt i årets sesong, samt Nordstrand og Vålerenga.

STÅR PÅ: Anne Moen er en av stjerneskuddene på Kolbotns tredje-divisjonslag i år.
STÅR PÅ: Anne Moen er en av stjerneskuddene på Kolbotns tredje-divisjonslag i år. Foto: Geir Aage Nysveen

– I tillegg er det en god del lag fra Østfold. Disse vet vi lite om hva de stiller med til årets sesong, så det blir spennende.

Les også: Seier for Kolbotn-damene

Ekstra spennende er det også at det blir nabooppgjør i årets tredjedivisjon, etter at Oppegård rykket opp i fjor.

– Dette blir først og fremst morsomt. Oppegård har et godt lag, og vi synes det er gøy å spille i samme divisjon som dem. Jeg er veldig spent på hva laget deres kan prestere. De har mange unge og veldig gode spillere, og så blir det spennende å se hvordan de kommer til å gjøre det mot voksne og etablerte seniorspillere, sier han. 

Samspillet

Det blir nettopp samspillet som blir viktigst for Kolbotn-stallen i tiden som kommer. 

Les også: Tap for Kolbotn-herrene på bortebane

– Det er naturlig siden det er mange nye spillere på laget. I tillegg jobber vi jo fortsatt med å få keeper-stallen helt på plass. Vi har en keeper som trolig er på vei inn, men ønsker oss gjerne flere, så ta gjerne kontakt, avslutter Mamen.

GIR ALT I ÅRETS SESONG: Kolbotns A-lag i damenes tredjedivisjon håndball gir alt denne sesongen! Første rad fra venstre: Camilla Arnesen, Sandra Børgund, Emilie Aulie, Helene Lien, Monica Schaug og Martine Edvardsen. Andre rad fra venstre: Stein Mamen, Eirill Berg Holmen, Stine Doknæs, Anne Moen, Madeleine Fuhrmann, Marlen Larsen, Martine Nordh, Karoline Holt, og Bjørn Gunnar Lyse. Ikke tilstede ved fotografering: Lea T. Sandvik, Mail inn Gulliksen, Bente Torgersen, Celina Torp, og Henriette Svanes. Oppegård Avis ønsker damene lykke til i årets sesong!
GIR ALT I ÅRETS SESONG: Kolbotns A-lag i damenes tredjedivisjon håndball gir alt denne sesongen! Første rad fra venstre: Camilla Arnesen, Sandra Børgund, Emilie Aulie, Helene Lien, Monica Schaug og Martine Edvardsen. Andre rad fra venstre: Stein Mamen, Eirill Berg Holmen, Stine Doknæs, Anne Moen, Madeleine Fuhrmann, Marlen Larsen, Martine Nordh, Karoline Holt, og Bjørn Gunnar Lyse. Ikke tilstede ved fotografering: Lea T. Sandvik, Mail inn Gulliksen, Bente Torgersen, Celina Torp, og Henriette Svanes. Oppegård Avis ønsker damene lykke til i årets sesong! Foto: Privat

 

Til toppen