SUPERDAMER: Oppegårds J33 er helt ustoppelige og har tydeligvis tenkt å markere seg stort også i årets serie for veterandamer.
Sport
SUPERDAMER: Oppegårds J33 er helt ustoppelige og har tydeligvis tenkt å markere seg stort også i årets serie for veterandamer. (Bilde: Privat)

Seier i første seriekamp

Oppegårds J33 har ikke tenkt å ligge på latsiden i årets serie heller, ser det ut til!

Vollen-Oppegård 12-28: Oppegårds veterandamer i J33-serien ble seriemestere igjen i fjor, og har tydeligvis planer om å gjenta bragdene i år også.

I årets første seriekamp mot Vollen søndag den 17. september, klinte nemlig damene til og vant hele 12-28 mot Vollen på bortebane.

Les også: Seriemestere for tredje gang

Dette bringer damene nesten helt i toppen av tabellen, med en andreplass etter Langhus, som imidlertid har én kamp mer spilt.

Ønsker flere spillere

Trener Camilla Markholm forteller videre at hun ønsker seg flere spillere til årets sesong. 

– Er du over 33 år, spiller håndball eller har spilt håndball? Vi ønsker flere på laget! Morsomste måten å trene, god blanding av humør, humor og seriøs håndball, forteller Markholm. 

Dermed er det bare å ta kontakt og bli med. Kanskje du har lyst til å se dem i aksjon også?  Neste kamp er lørdag den 23. september klokken 16.15 mot Øvrevoll Hosle i Grevrudhallen. Vi ønsker damene lykke til i årets serie!

Til toppen