HAR TROEN PÅ GUTTENE SINE: Hovedtrener Kyrre Vegard Johannesen har stor tro på at Kolbotn skal kunne gjøre seg bemerket i herrenes andredivisjon i år.
Sport
HAR TROEN PÅ GUTTENE SINE: Hovedtrener Kyrre Vegard Johannesen har stor tro på at Kolbotn skal kunne gjøre seg bemerket i herrenes andredivisjon i år. (Bilde: Anders Nordheim Dahl)

– Vi skal bite fra oss i år!

Kolbotns A-lags-herrer strutter av selvtillitt for tiden. Trener Kyrre Vegard Johannesen har «trua» på laget.

Forrige helg fikk vi forhåpentligvis en forsmak på hva som venter oss av Kolbotns A-lag i herrenes andredivisjon håndball.

En mildt sagt imponerende kamp av Kolbotn mot storebror Halden Elite, skaper forventninger for årets sesong, og denne helgen er det altså klart for haraball og håndball i årets serie i Sofiemyrhallen.

Første seriekamp hjemme

Lørdag 9. september kommer nemlig Bergen Vest på besøk i Sofiemyrhallen, og da begynner alvoret for Kolbotns A-lagsherrer. 

Som nevnt over, har vi stor tro på at det skal gå bra i helgens seriekamp, i hvertfall dersom karene spiller like bra som de gjorde i NM-kampen mot elitelaget fra Halden. 

HAR TROEN PÅ GUTTENE SINE: Hovedtrener Kyrre Vegard Johannesen har stor tro på at Kolbotn skal kunne gjøre seg bemerket i herrenes andredivisjon i år..
HAR TROEN PÅ GUTTENE SINE: Hovedtrener Kyrre Vegard Johannesen har stor tro på at Kolbotn skal kunne gjøre seg bemerket i herrenes andredivisjon i år.. Foto: Anders Nordheim Dahl

Trener Kyrre Vegard Johannesen ser først tilbake på fjoråret. Det startet med nedrykk, mannefall og mange utfordringer.

Les også: – I kveld spilte vi knallbra!

– Jeg vil si at resultatmessig hadde vi helt klart noen kamper hvor jeg følte at vi kunne kommet bedre ut av det, men totalt sett så er jeg fornøyd med plasseringen og hva vi presterte. Det var rettferdig at vi endte på tredjeplass i fjor, sier han.

Skal bygge videre

Det har vært sommerferie, og det er bare få dager igjen til alvoret braker løs for våre lokale håndballhelter. Sommeren har gitt treneren både gleder og hodebry.

Les også: Årets første seier til Kolbotn 2-damene

– Det som nå er spørsmålet er hvordan vi skal klare å bygge videre på det vi bygget opp i fjor. Vi har også foran årets sesong mistet en del sentrale spillere, og det vil vi merke. Samtidig har vi fått gode erstattere som skal fylle disse rollene. Det vil imidlertid kreve hard innsats for å få laget så samspilt som det bør være på dette nivået, men det skal vi klare, sier han.

PS! Saken fortsetter under videoen! Her kan du se Kolbotn-herrene i aksjon i NM-kampen mot elitelaget Halden nylig. 

Klikk play for å se høydepunkter fra Kolbotn-Halden i NM

Egenfokus

På spørsmålet om hva som venter i årets sesong, ønsker ikke Johannesen å spekulere for mye.

 Les også: Totaloverkjøring i Greverudhallen - OIs J18 imponerte!

– Mens vi i fjor hadde en del lag fra Trøndelag, får vi i år en del lag fra vestlandet, og jeg er helt ærlig litt usikker på hva som venter oss. Det spiller uansett ikke så stor rolle. Vi skal fokusere på oss selv og det vi skal være gode på, sier han.

Taktisk sett blir nok sesongen annerledes spillermessig i år, siden mannskapet igjen er endret, men moralen er god i laget, ifølge treneren.

Les også: NESTEN cupbombe i Sofiemyrhallen

– Guttene er motiverte og stemningen er god. Jeg føler på meg at stallen blir tryggere og tryggere. Jeg tror dette vil gå bra. Nå skal vi trene, og ja, vi skal også trene mye mer i år enn i fjor. Vi skal trene en del styrke, for det er viktig med en så ung stall. Og så er det også viktig å minne om at publikum må komme på kamp, for uten publikums støtte, blir alt vanskeligere, avslutter han.

PS! Saken fortsetter under bildet!

 

STAUTE KARER: Her ser du Kolbotns A-lags-stall i herrenes andredivisjon i år..
STAUTE KARER: Her ser du Kolbotns A-lags-stall i herrenes andredivisjon i år.. Foto: Anders Nordheim Dahl

Kolbotn IL Herrer 2. divisjon

 
  • Laget endte opp på tredjeplass i fjorårets sesong. Spiller i andredivisjon i år også.
  • Spillere i stallen i år: Endre Lunde Døskeland, Lars Braskerud, Sebastian Emanuel Andersson, Magnus Walla Brandshaug, Petter Alessandro Predosin Jordbakke, Marius Halvorsen, Jonas Aksel Myrer, Mats Bjørnstad, Thomas Svith Fløttum, Andreas Saltom Rikheim, Marius Egeberg Christiansen, Robin Wulvik, Martin Berg Hansen og Lars Erik Sørli.
  • Lagapparatet består av Kyrre Vegard Johannesen, Bjørn Arne Kløvstad, Stein Mamen, Glenn Halvorsen og Espen Holm.
  • Sesongens første kamp er lørdag 9. september klokken 16.00 i Sofiemyrhallen mot Bergen Vest.
Til toppen