KLARE FOR HØSTSESONGEN: Oppegårds A-lags-herrer ligger bare tre poeng over nedrykkstreken.
Sport
KLARE FOR HØSTSESONGEN: Oppegårds A-lags-herrer ligger bare tre poeng over nedrykkstreken. (Bilde: Samuel Ninson)

Tøff vårsesong

Mange skader og spilletap til studentlivet har gitt en tøff vårsesong for Oppegård IL.

– Det har vært store problmer med skader på viktige spillere, forteller trener Kenneth Skoglund.

– Pluss spillertap til studentlivet! Ellers har sesongen gått greit, vi har hatt uflaks i noen kamper, og kunne dratt med oss flere tre-poengere, sier han.

Greit resultat

KUBIKK-TRENER: Oppegård-trener Kenneth Skoglund kunne nok tenkt seg litt mer fart i gutta på a-laget. Her avbildet med et kjøretøy som ikke er tillatt på fotballbanen.
KUBIKK-TRENER: Oppegård-trener Kenneth Skoglund kunne nok tenkt seg litt mer fart i gutta på a-laget. Her avbildet med et kjøretøy som ikke er tillatt på fotballbanen. Foto: Arkivfoto

Summa summarum synes Skoglund de har fått et greit resultat ut i fra den spillegruppa de har hatt, og spesielt med tanke på skader.

– Nå begynner folk å komme tilbake igjen, men det er fortsatt en del som må leges; på siste kamp spilte kapteinen vår med to brukne tær! Det har vært en tøff vårsesong, sier treneren.

Les også: Eiril fra Kolbotn tok NM-bronsje

Mer agressive

Skoglund mener høstsesongen ser bedre ut, for folk begynner å komme tilbake fra skade.

– Jeg tror vi kan gjøre en solid høstsesong, sier han, og legger til at de ser mest fram til å møte Brosundet og Rustad, og revansjere tap i april og mai. Han forteller at de skal jobbe med å bli trygge på lagets eget spill, tørre og spille mer ball.

– Vi må bli mer agressive, sier han.

Les også: Svømmer over dammen

Rekruttene til Forsvaret

Rekruttlaget ble startet opp igjen i 2008 etter å ha ligget nede siden 2004-sesongen. Men nå er det avviklet på ny.

– Rekrutt (altså B-laget, red. anm.) finnes ikke mer. Det er litt av problemet vi har hatt i år; vi har hatt mange spillere som har gått over til militæret, og derfor er spillergruppen blitt mindre enn vi hadde beregnet.

Les også: Strålende resultater i VM

Andreplass

Oppegård IL ligger på sjuendeplass av ti lag i 5. divisjon avd. 2 Oslo, med 11 poeng på 10 kamper. Neste kamp er 10. august mot Høybråten/Stovner IL som ligger tre poeng bak Oppegård-herrene.

Oppegård IL

  • A-lagets siste kamp var 10. august mot Høybråten/Stovner IL.
  • Trener er Kenneth Skoglund.
  • A-laget er spillere som ønsker å satse på fotball.
  • Hjemmebane:
    Østre Greverud kunstgress
  • Hjemmeside:
    http://oppegard.org/
KLARE FOR HØSTSESONGEN: Oppegårds A-lags-herrer ligger bare tre poeng over nedrykkstreken. Torsdag 10. august begynte høstsesongen.
KLARE FOR HØSTSESONGEN: Oppegårds A-lags-herrer ligger bare tre poeng over nedrykkstreken. Torsdag 10. august begynte høstsesongen. Foto: Samuel Ninson
Til toppen