KOSTE SEG PÅ CUP: Gule og sorte vepser på tur til Hallingdal for andre gang. 13 jenter var med på moroa!
Sport
KOSTE SEG PÅ CUP: Gule og sorte vepser på tur til Hallingdal for andre gang. 13 jenter var med på moroa! (Bilde: Marianne Solli Løken)

Koste seg på Ål Cup

Vepsene fra Oppegård dro til Hallingdal for å delta på Ål Cup, akkurat som i fjor.

Vepsene fra Oppegård gjentok fjorårets suksess og deltok i helgen på Ål cup. 13 jenter med søsken og foreldre tok turen til Hallingdal. 

Braksuksess

Sportslig sett ble det en braksuksess med 8 kamper, 6 seier og 2 uavgjort og 45-6 i målforskjell. Vepsene vartet opp med festfotball og scoret masse fine mål.

Det er virkelig moro å se fotballgleden og innsatsen som disse jentene viser, og engasjementet fra sidelinjen er det heller ingenting å si noe på. Ekstra morsomt er det når alle jentene havnet på scoringslisten!

Mye sosialt

 Men minst like viktig som det sportslige, er det sosiale og samholdet i laget som slike turer fører til.

Innimellom slagene på fotballbanen ble det også tid til en tur i klatreparken Høyt og lavt, der både barn og voksne fikk testet ut klatreferdighetene sine.

En minnerik helg for store og små!

PS: Har ditt lag gjort noe morsomt og minnerikt i det siste? Klikk her for å sende oss dine videoer, bilder og noen linjer fra hva dere har vært ute på!

Debatt Vann og avløp

Vann til besvær

"Vi ber ordfører Thomas Sjøvold om å opplyse innbyggerne om hvor mye det vil koste å oppgradere VA-nettet i Oppegård til det samme nivået som i Ski? Han kan gjøre det enkelt ved å omregne det til antall svømmehaller", skriver Gunnar Sveen fra Kolbotn på vegne av bevegelsen OppegårdsVenner. Les hele saken

Nyheter Algeoppblomstring i Gjersjøen

Skal sjekke om drikkevannet vårt er trygt

Endelig svar på om det er cyanobakterier i Gjersjøen og hvilken type cyanobakterier det er vil først foreligge i midten av uken. "Ved tydelig vannblomst eller påviste algetoksiner må det nedlegges forbud mot bruk av vannet som drikkevann, til matlaging og til bading", ifølge Folkehelseinstituttet. Les hele saken

Til toppen