KOSTE SEG PÅ CUP: Gule og sorte vepser på tur til Hallingdal for andre gang. 13 jenter var med på moroa!
Sport
KOSTE SEG PÅ CUP: Gule og sorte vepser på tur til Hallingdal for andre gang. 13 jenter var med på moroa! (Bilde: Marianne Solli Løken)

Koste seg på Ål Cup

Vepsene fra Oppegård dro til Hallingdal for å delta på Ål Cup, akkurat som i fjor.

Vepsene fra Oppegård gjentok fjorårets suksess og deltok i helgen på Ål cup. 13 jenter med søsken og foreldre tok turen til Hallingdal. 

Braksuksess

Sportslig sett ble det en braksuksess med 8 kamper, 6 seier og 2 uavgjort og 45-6 i målforskjell. Vepsene vartet opp med festfotball og scoret masse fine mål.

Det er virkelig moro å se fotballgleden og innsatsen som disse jentene viser, og engasjementet fra sidelinjen er det heller ingenting å si noe på. Ekstra morsomt er det når alle jentene havnet på scoringslisten!

Mye sosialt

 Men minst like viktig som det sportslige, er det sosiale og samholdet i laget som slike turer fører til.

Innimellom slagene på fotballbanen ble det også tid til en tur i klatreparken Høyt og lavt, der både barn og voksne fikk testet ut klatreferdighetene sine.

En minnerik helg for store og små!

PS: Har ditt lag gjort noe morsomt og minnerikt i det siste? Klikk her for å sende oss dine videoer, bilder og noen linjer fra hva dere har vært ute på!

Nyheter Storebukta-prosjektet

– Dette er helt uakseptabelt!

Kommunen og Storebukta-utbyggeren vil sette opp en port som stenger undergangen i Theodor Hansens vei for ordinær trafikk frem til høsten. Beboere i området er i harnisk. – At utbygger ikke er villig til å betale for nødvendig sikkerhet kan ikke veltes over på oss på denne måten. Nå er det på tide at kommunen stiller seg på beboernes side og stiller ordentlige krav, sier styreleder for Tangen Vel, Jan Willem Kopperud. Les hele saken

Nyheter Digitale læringsmidler på skolen

Beroliger foresatte

– Vi har etablert sikkerhetstiltak for å hindre at personinformasjonen til elevene kommer på avveie, sier IKT-rådgiver i Oppegård, Andreas Christiansen (41). Sjekk også hva Kunnskapsdepartementet og Utdanningsdirektoratet mener om saken. Les hele saken

Nyheter Ingen forvaltningsrevisjon i Oppegård i 2019

– Bryter kommuneloven

Revisjonssjef i Follo distriktsrevisjon IKS (FDR), Steinar Neby, mener Oppegård kommune bryter gjeldende kommunelov ved å ikke utføre de lovpålagte forvaltningsrevisjonene. Les hele saken

Til toppen