KOSTE SEG PÅ CUP: Gule og sorte vepser på tur til Hallingdal for andre gang. 13 jenter var med på moroa!
Sport
KOSTE SEG PÅ CUP: Gule og sorte vepser på tur til Hallingdal for andre gang. 13 jenter var med på moroa! (Bilde: Marianne Solli Løken)

Koste seg på Ål Cup

Vepsene fra Oppegård dro til Hallingdal for å delta på Ål Cup, akkurat som i fjor.

Vepsene fra Oppegård gjentok fjorårets suksess og deltok i helgen på Ål cup. 13 jenter med søsken og foreldre tok turen til Hallingdal. 

Braksuksess

Sportslig sett ble det en braksuksess med 8 kamper, 6 seier og 2 uavgjort og 45-6 i målforskjell. Vepsene vartet opp med festfotball og scoret masse fine mål.

Det er virkelig moro å se fotballgleden og innsatsen som disse jentene viser, og engasjementet fra sidelinjen er det heller ingenting å si noe på. Ekstra morsomt er det når alle jentene havnet på scoringslisten!

Mye sosialt

 Men minst like viktig som det sportslige, er det sosiale og samholdet i laget som slike turer fører til.

Innimellom slagene på fotballbanen ble det også tid til en tur i klatreparken Høyt og lavt, der både barn og voksne fikk testet ut klatreferdighetene sine.

En minnerik helg for store og små!

PS: Har ditt lag gjort noe morsomt og minnerikt i det siste? Klikk her for å sende oss dine videoer, bilder og noen linjer fra hva dere har vært ute på!

Nyheter Covid-19 i Nordre Follo

– Bare negative prøvesvar så langt

I forbindelse med smittetilfelle hos en SFO-ansatt og en barnehageansatt har 16 personer blitt testet for covid-19. Kommuneoverlegen sier at situasjonen med de foreløpige prøvesvarene ser veldig lovende ut. Les hele saken

Nyheter Skolestart i Nordre Follo

Varsler annerledes første skoledag

Skolestarten for førsteklassingene i vår kommune blir annerledes i år. – For å unngå å bryte enmetersregelen blir ikke førsteklasseforeldrene invitert inn i klasserommet, sier områdeleder for skolene i Nordre Follo, Katti Anker Teisberg. Les hele saken

Nyheter Pressemøtet om covid-19-situasjonen i Nordre Follo

Vevelstadåsen skole og Vestråt barnehage: 61 barn og 16 voksne satt i karantene

Mandag ettermiddag ble det holdt et pressemøte om situasjonen i Nordre Follo. Se opptaket fra møtet her. Les hele saken

Nyheter Covid-19 i Nordre Follo

Kommunen kaller inn til pressemøte: – Nordre Follo kommune er utsatt for smittespredning

I går ble det kjent om to smittetilfeller hos ansatt i barnehage og SFO. Mandag ettermiddag skal kommunen orientere om situasjonen, konsekvenser og tiltak. Les hele saken

Til toppen