GLEDER SEG: – Det er fortsatt mye som må på plass, men vi regner med at alt skal stå klart om tre uker, sier Asiye Memettursun (46), som gleder seg til åpningen av Kolbotn Grill.
Kultur
GLEDER SEG: – Det er fortsatt mye som må på plass, men vi regner med at alt skal stå klart om tre uker, sier Asiye Memettursun (46), som gleder seg til åpningen av Kolbotn Grill. (Bilde: Yana Stubberudlien)

Nytt spisested på stasjonen

Kolbotn grill, som flytter inn på Kolbotn stasjon, skal friste deg med hjemmelaget italiensk pizza og tyrkisk kebab, samt ferskt brød, god kaffe og tradisjonelle frokostmenyer.

– Det blir et unikt sted med god og spennede kvalitetsmat, sier Mustafa Mohammed og Habib Uygur.

Etter å ha drevet Kolbotn Sushi & Wok Express på Kolbotn stasjon i to og et halvt år, vil den norsk-uyghuristanske familiebedriften utvide videre.

GLEDER SEG: – Det er fortsatt mye som må på plass, men vi regner med at alt skal stå klart om tre uker, sier Asiye Memettursun (46), som gleder seg til åpningen av Kolbotn Grill.
GLEDER SEG: – Det er fortsatt mye som må på plass, men vi regner med at alt skal stå klart om tre uker, sier Asiye Memettursun (46), som gleder seg til åpningen av Kolbotn Grill. Foto: Yana Stubberudlien


Nå har de overtatt nabolokalene til den tidligere kafeen og juicebaren i første etasje på Kolbotn stasjon for å satse på et enda nytt konsept. Det nye spisestedet skal hete Kolbotn grill og ligger vegg i vegg med Kolbotn Sushi & Wok Express.

– Vi regner med at vi åpner i slutten av august, sier Asiye Memettursun (46).

PUSSER OPP: Eierne regner med å åpne mot slutten av august.
PUSSER OPP: Eierne regner med å åpne mot slutten av august. Foto: Yana Stubberudlien

To ulike konsepter

Spistedet vil ha åpent fra klokken 06.30 alle hverdager. Frem til klokken 14.00 blir det  kafekonsept med  kaffe, ferskt brød, nysmurte baguetter og tradisjonelle frokostmenyer som egg og bacon, salater og hjemmelagde supper, sier Memettursun. 

Hele uken fra klokken 14.00 til klokken 22.00 blir det salg av hjemmelaget italiensk pizza med 28 slag på menyen, en variert kebabmeny med flere typer kebab, samt hamburgere.

Spisestedet har 15 sitteplasser. Familiebedriften har også ansatt en sjåfør som skal drive med utkjøring av rettene hjem til folk i Oppegård og omegn.

SPISE-MEKKA: Den gamle stasjonen har etter hvert utviklet seg til å bli et aldri så lite mat-eldorado.
SPISE-MEKKA: Den gamle stasjonen har etter hvert utviklet seg til å bli et aldri så lite mat-eldorado. Foto: Yana Stubberudlien

 

Nyheter Covid-19 i Nordre Follo

– Bare negative prøvesvar så langt

I forbindelse med smittetilfelle hos en SFO-ansatt og en barnehageansatt har 16 personer blitt testet for covid-19. Kommuneoverlegen sier at situasjonen med de foreløpige prøvesvarene ser veldig lovende ut. Les hele saken

Nyheter Skolestart i Nordre Follo

Varsler annerledes første skoledag

Skolestarten for førsteklassingene i vår kommune blir annerledes i år. – For å unngå å bryte enmetersregelen blir ikke førsteklasseforeldrene invitert inn i klasserommet, sier områdeleder for skolene i Nordre Follo, Katti Anker Teisberg. Les hele saken

Nyheter Pressemøtet om covid-19-situasjonen i Nordre Follo

Vevelstadåsen skole og Vestråt barnehage: 61 barn og 16 voksne satt i karantene

Mandag ettermiddag ble det holdt et pressemøte om situasjonen i Nordre Follo. Se opptaket fra møtet her. Les hele saken

Nyheter Covid-19 i Nordre Follo

Kommunen kaller inn til pressemøte: – Nordre Follo kommune er utsatt for smittespredning

I går ble det kjent om to smittetilfeller hos ansatt i barnehage og SFO. Mandag ettermiddag skal kommunen orientere om situasjonen, konsekvenser og tiltak. Les hele saken

Til toppen