GLEDER SEG: – Det er fortsatt mye som må på plass, men vi regner med at alt skal stå klart om tre uker, sier Asiye Memettursun (46), som gleder seg til åpningen av Kolbotn Grill.
Kultur
GLEDER SEG: – Det er fortsatt mye som må på plass, men vi regner med at alt skal stå klart om tre uker, sier Asiye Memettursun (46), som gleder seg til åpningen av Kolbotn Grill. (Bilde: Yana Stubberudlien)

Nytt spisested på stasjonen

Kolbotn grill, som flytter inn på Kolbotn stasjon, skal friste deg med hjemmelaget italiensk pizza og tyrkisk kebab, samt ferskt brød, god kaffe og tradisjonelle frokostmenyer.

– Det blir et unikt sted med god og spennede kvalitetsmat, sier Mustafa Mohammed og Habib Uygur.

Etter å ha drevet Kolbotn Sushi & Wok Express på Kolbotn stasjon i to og et halvt år, vil den norsk-uyghuristanske familiebedriften utvide videre.

GLEDER SEG: – Det er fortsatt mye som må på plass, men vi regner med at alt skal stå klart om tre uker, sier Asiye Memettursun (46), som gleder seg til åpningen av Kolbotn Grill.
GLEDER SEG: – Det er fortsatt mye som må på plass, men vi regner med at alt skal stå klart om tre uker, sier Asiye Memettursun (46), som gleder seg til åpningen av Kolbotn Grill. Foto: Yana Stubberudlien


Nå har de overtatt nabolokalene til den tidligere kafeen og juicebaren i første etasje på Kolbotn stasjon for å satse på et enda nytt konsept. Det nye spisestedet skal hete Kolbotn grill og ligger vegg i vegg med Kolbotn Sushi & Wok Express.

– Vi regner med at vi åpner i slutten av august, sier Asiye Memettursun (46).

PUSSER OPP: Eierne regner med å åpne mot slutten av august.
PUSSER OPP: Eierne regner med å åpne mot slutten av august. Foto: Yana Stubberudlien

To ulike konsepter

Spistedet vil ha åpent fra klokken 06.30 alle hverdager. Frem til klokken 14.00 blir det  kafekonsept med  kaffe, ferskt brød, nysmurte baguetter og tradisjonelle frokostmenyer som egg og bacon, salater og hjemmelagde supper, sier Memettursun. 

Hele uken fra klokken 14.00 til klokken 22.00 blir det salg av hjemmelaget italiensk pizza med 28 slag på menyen, en variert kebabmeny med flere typer kebab, samt hamburgere.

Spisestedet har 15 sitteplasser. Familiebedriften har også ansatt en sjåfør som skal drive med utkjøring av rettene hjem til folk i Oppegård og omegn.

SPISE-MEKKA: Den gamle stasjonen har etter hvert utviklet seg til å bli et aldri så lite mat-eldorado.
SPISE-MEKKA: Den gamle stasjonen har etter hvert utviklet seg til å bli et aldri så lite mat-eldorado. Foto: Yana Stubberudlien

 

Debatt Debattinnlegg

– Ny kurs nå!

"Høyre og KrF synes umettelige i sin appetitt på å bygge ned lokale skoger, selge kommunal eiendom og legge til rette for utbygging av Svartskog og Rikeåsen. MDG ønsker ny kurs i lokalpolitikken", skriver gruppelederen for Oppegård MDG, Jens Nordahl, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen