FRA PIRATER OG IRSK DANS TIL JUL: Her ser du fra Scenarios siste forestilling, The Pirate Queen. Nå er de klare for å planlegge et helt nytt stykke, og de søker unge talenter til å være med!
Kultur
FRA PIRATER OG IRSK DANS TIL JUL: Her ser du fra Scenarios siste forestilling, The Pirate Queen. Nå er de klare for å planlegge et helt nytt stykke, og de søker unge talenter til å være med! (Bilde: Anders Nordheim Dahl)

Arrangerer audition til julespill

Er du ung og har et skuespiller- og sangtalent i magen? Da kan du bli med på laget når Scenario skal sette opp a Christmas Carol neste år!

I Scenario står det aldri stille. Det er hele tiden nye stykker på gang, og nå er ensemblet i gang med planleggingen av et nytt stykke. Da trengs det flere talenter!

Juleforestilling 

Neste år setter Scenario opp stykket A Christmas Carol, og i den forbindelse arrangerer de audition for noen bestemte roller. 

Blant annet søkes det en gutt på mellom åtte og ti år til å spille Tiny Tim, en jente på mellom tolv og fjorten år til å spille Fan Scrooge og en gutt på mellom tolv og fjorten år til å spille Ebenezer Scrooge som gutt. 

Det vil bli audition lørdag den 3. desember i Plogsvingen 3 på Kolbotn. 

De som skal søke, må være selvstendige gutter og jenter som er flinke til å synge, og som virkelig har lyst på rollene!

Dersom du er interessert, kan du ta kontakt på mailadressen audition@sceneartister.no.

PS! Saken fortsetter under bildet!

TALENTFULLE: Scenario er kjent for sin høye kvalitet, og det blir nok garantert slik også under den neste forestillingen. Her ser du fra The Pirate Queen.
TALENTFULLE: Scenario er kjent for sin høye kvalitet, og det blir nok garantert slik også under den neste forestillingen. Her ser du fra The Pirate Queen. Foto: Anders Nordheim Dahl

 

Klassiker

For deg som ikke kjenner til stykket, skal du vite at dette er en perle og en klassiker av de sjeldne! 

Stykket handler om den harde og gjerrige Ebenezer Scrooge som misliker julen og sløsing av penger. Han er ganske rik, men vil ikke at noen skal arve formuen hans. Selv om nevøen hans, Fred, forsøker å overtale ham til å like julen, sier bare Scrooge: – HUMBUG!

En julenatt får han besøk av gjenferdet etter sin avdøde partner, Jacob Marley, som advarer ham mot en tung straff han vil møte etter døden: å bære en tung lenke for hver onde gjerning han har gjort i sitt liv. I løpet av julenatten skal tre ånder besøke ham og forandre ham slik at han kan vise hva julen egentlig betyr.

Fortidens ånd viser Scrooges egne gode minner om julen, men som ble spolert av griskhet etter penger. 

PS! Stykket er planlagt å ha permiere i november 2017. Dermed er det bare å melde sin interesse! I videovinduet under kan du se en musikalversjon av A Christmas Carol. Det blir spennende å se hva Scenario har tenkt å gjøre med stykket!

Her kan du se en musikalversjon av A Christmas Carol i sin helhet!
Til toppen