Arrangerer nytt gigant-party

Denne gangen skal Quality Hotel Mastemyr fylles til randen.

Det er nok mange glemte minner (og sikkert med god grunn) fra utelivets gode, gamle dager, og nå er det atter en gang klart for å gjenopplive dem.

PS: Les flere detaljer i papirutgaven av Oppegård Avis denne uken. 

Arve Moi satte ny publikumsrekord da han fylte Kolben til randen med sitt mimreparty for Karjolen. Nå er han klar for et nytt megaparty for voksne, og denne gangen skal Quality Hotel Mastemyr fylles til randen med festglade mennesker.

– Vi har tenkt på at forskjellige gjester kan ha flyttet ut av kommunen, så vi har leid hele hotellet for at folk skal ha muligheten for å overnatte og kunne spise frokost med gamle kjente dagen etter festen. Her er det plass til mange folk, sier Arve Moi.

FESTPLASSEN: Det er her, på Quality Hotel Mastemyr, at megapartyet skal finne sted.
FESTPLASSEN: Det er her, på Quality Hotel Mastemyr, at megapartyet skal finne sted. Foto: Yana Stubberudlien

Sammen om å arrangere

Med seg på laget denne gang, har han Per Haukeland, Bjørn Dencker og Bjarne Engebretsen, alle gamle glad-lakser fra utelivets storhetstid her i Oppegård. 

Alle har de bakgrunn fra gamle perler som Karjolen, Lille Paris, Karjolen, Grevestua og Borgerhallen.

Datoen for megapartyet er den 17. september. 

Underholdningen for kvelden blir med både platesnurrere og live-opptredener.

DJene Richardo og Johnny skal snurre 80- og 90-tallsskiver, mens Torgeir og Kjendisene og Monsterpop skal stå for konsert-delen av partyet.

– Vi kan garantere at det skal bli en kjempefin fest for alle dere som kommer. Det er voksenfest for oss over 35 år, lover Dencker.

Klikk her for å se Torgeir og Kjendisene spille live
Til toppen