KANSKJE NOE FOR DEG: Har du lyst til å prøve det fantastiske opplegget som Oppegård ILs turngruppe tilbyr, er det bare å møte opp på åpen dag!
Sport
KANSKJE NOE FOR DEG: Har du lyst til å prøve det fantastiske opplegget som Oppegård ILs turngruppe tilbyr, er det bare å møte opp på åpen dag! (Bilde: OI)

Arrangerer prøvedag

Lyst til å prøve turn? Nå har du anledning til det, og til og med helt gratis!

Lørdag 3.september arrangerer turngruppen i Oppegård IL en prøvedag for alle som har lyst til å oppdage denne fantastiske sporten!

Dagen starter klokken 0930-1130 for alle under seks år. Det må her være med minst en forelder per barn må være med inn i hallen.

Klokken 1200-1500 er det opplegg for alle som går på skolen eller er ferdige med skolegangen. 

–Vi stiller med dyktige trenere og spennende apparater. Kom og prøv dine turnegenskaper i hopp, på trampett og matte. Vi gleder oss! Her er det bare å møte opp og kose seg, forteller Borghild Holtedahl i turngruppen i Oppegård IL.

Klikk her for å besøke turngruppen på nett

Ledige plasser

Turngruppen i OI har forøvrig ledige plasser på en rekke kurs fremover: 

  • Foreldre og barn (født 2013 og 2014), mandager kl.17.15-18.00.
  • Gymlek (født 2011 og 2012), mandager kl.18.05-18.50.
  • 1-3. klasse parti 1, torsdager kl. 16.00-17.00.
  • 1.-3. Klasse parti 2, torsdager kl. 18.00-19.00.
  • 4. klasse og eldre, torsdager kl. 16.45-18.15.


Nyheter Storebukta-prosjektet

– Dette er helt uakseptabelt!

Kommunen og Storebukta-utbyggeren vil sette opp en port som stenger undergangen i Theodor Hansens vei for ordinær trafikk frem til høsten. Beboere i området er i harnisk. – At utbygger ikke er villig til å betale for nødvendig sikkerhet kan ikke veltes over på oss på denne måten. Nå er det på tide at kommunen stiller seg på beboernes side og stiller ordentlige krav, sier styreleder for Tangen Vel, Jan Willem Kopperud. Les hele saken

Nyheter Digitale læringsmidler på skolen

Beroliger foresatte

– Vi har etablert sikkerhetstiltak for å hindre at personinformasjonen til elevene kommer på avveie, sier IKT-rådgiver i Oppegård, Andreas Christiansen (41). Sjekk også hva Kunnskapsdepartementet og Utdanningsdirektoratet mener om saken. Les hele saken

Til toppen