KANSKJE NOE FOR DEG: Har du lyst til å prøve det fantastiske opplegget som Oppegård ILs turngruppe tilbyr, er det bare å møte opp på åpen dag!
Sport
KANSKJE NOE FOR DEG: Har du lyst til å prøve det fantastiske opplegget som Oppegård ILs turngruppe tilbyr, er det bare å møte opp på åpen dag! (Bilde: OI)

Arrangerer prøvedag

Lyst til å prøve turn? Nå har du anledning til det, og til og med helt gratis!

Lørdag 3.september arrangerer turngruppen i Oppegård IL en prøvedag for alle som har lyst til å oppdage denne fantastiske sporten!

Dagen starter klokken 0930-1130 for alle under seks år. Det må her være med minst en forelder per barn må være med inn i hallen.

Klokken 1200-1500 er det opplegg for alle som går på skolen eller er ferdige med skolegangen. 

–Vi stiller med dyktige trenere og spennende apparater. Kom og prøv dine turnegenskaper i hopp, på trampett og matte. Vi gleder oss! Her er det bare å møte opp og kose seg, forteller Borghild Holtedahl i turngruppen i Oppegård IL.

Klikk her for å besøke turngruppen på nett

Ledige plasser

Turngruppen i OI har forøvrig ledige plasser på en rekke kurs fremover: 

  • Foreldre og barn (født 2013 og 2014), mandager kl.17.15-18.00.
  • Gymlek (født 2011 og 2012), mandager kl.18.05-18.50.
  • 1-3. klasse parti 1, torsdager kl. 16.00-17.00.
  • 1.-3. Klasse parti 2, torsdager kl. 18.00-19.00.
  • 4. klasse og eldre, torsdager kl. 16.45-18.15.


Debatt Vann og avløp

Vann til besvær

"Vi ber ordfører Thomas Sjøvold om å opplyse innbyggerne om hvor mye det vil koste å oppgradere VA-nettet i Oppegård til det samme nivået som i Ski? Han kan gjøre det enkelt ved å omregne det til antall svømmehaller", skriver Gunnar Sveen fra Kolbotn på vegne av bevegelsen OppegårdsVenner. Les hele saken

Nyheter Algeoppblomstring i Gjersjøen

Skal sjekke om drikkevannet vårt er trygt

Endelig svar på om det er cyanobakterier i Gjersjøen og hvilken type cyanobakterier det er vil først foreligge i midten av uken. "Ved tydelig vannblomst eller påviste algetoksiner må det nedlegges forbud mot bruk av vannet som drikkevann, til matlaging og til bading", ifølge Folkehelseinstituttet. Les hele saken

Til toppen