SUPERJENTER: Oppegårds J16 hadde en fabelaktig Bringserie-helg i Bjørnholthallen.
Sport
SUPERJENTER: Oppegårds J16 hadde en fabelaktig Bringserie-helg i Bjørnholthallen. (Bilde: Bodil Nysveen)

Åtte nye Bring-poeng til Oppegårds J16!

Ny triumf i helgen for Oppegårds krigere i Bjørnholthallen.

Oppegård-jentene feide all motstand av banen og sopte med seg alle åtte poengene i helgens siste Bringrunde i Bjørnholthallen.

De endte dermed på andre plass i puljen etter ett ettmålstap på elleve kamper. Kampene er vunnet med 13,4 mål i snitt! Det er klart best i puljen.

Kjempet hardt

Lørdag møtte OI-jentene Kjelsås som lå på plassen bak Oppegård. Tidligere i vår har de slått dem i A-sluttspillet. Nå ble det også seier til de gulkledde, 30-27. Senere på dagen var det Åsane fra Bergen sin tur til å kjenne på Oppegårdlaget. Det gikk heller dårlig, for bergenserne tapte 19-27.

Les også: Se gigantisk bildespesial fra Bringserie-runden i ØGI

Bamble var neste motstander søndag. De scorte ett(!) mål på 19 minutt! Til pause var stillingen 19-3! Det endte til slutt 34-14. Stabæk var siste laget jentene skulle bryne seg på. Det ble en grei seier 24-19.

Sluttspillet blir avviklet siste helgen i april.

Nyheter Kolbotn stasjon

Pakkhuset som sykkelhotell

Bane NOR Eiendom foreslår midlertidig bruk av pakkhuset på Kolbotn stasjon som et sykkelhotell med plass til bare 20 til 30 sykler. Når Kolbotn stasjon skal bygges om, ønsker de å rive det bevaringsverdige pakkhuset. Les hele saken

Til toppen