Barn fra Oppegård i Bollywood-film

Fredag var det premiere for en film i India der flere barn fra kommunen vår dukker opp som dansere!

En musikkvideo med opptak fra Oslo ligger ute på Youtube. Der kan en se mange av barna fra Tårnåsen.

Den har fått over 380.000 treff på fem dager

Helten i Bollywood-filmen våkner opp, og oppdager at han er i Norge. Helt bestemt på gangbrua mellom sentralbanestasjonen og Oslo City. Den indiske skuespilleren (Yash) og hans kvinnelige motspiller (Radhika) danser seg gjennom Oslo. Mange av opptakene er tatt opp mellom Oslo S og Nationaltheatret.

Før opptakene i Oslo var det indiske filmteamet på 30 personer rundt om i Norge, og hadde opptak i blant annet i Bergen, på Prekestolen og i Trollstigen. Så filmen blir en gigantisk Norgesreklame.

PS! Artikkelen fortsetter under bildet!

VARMT: Ventetiden ble lang for vinterkledde barn fra Tårnåsen. (Foto: Kristin Range)
VARMT: Ventetiden ble lang for vinterkledde barn fra Tårnåsen. (Foto: Kristin Range) Bilde: (Foto: Kristin Range)

 
Marion Range (25) fra Kolbotn fikk i vår spørsmål om hun kunne være norsk koordinator for en indisk film. Kunne hun skaffe 10 flinke dansere, 10 barn og 10 gamle mennesker?

Marion tok kontakt med Tårnåsen skole, der (Ada Victoria) tantebarnet til Marion er elev i klasse 3 D.

–  Læreren var gem, og lot meg låne fire gutter og fire jenter til opptaket. Barna var virkelig dyktige og lærte koreografi på stedet.

– De skulle stille i norskstrikkete ullklær, og syntes nok det var veldig varmt.

De hadde fått med seg en liste over antrekk de skulle ha med seg, og jeg tror nok spesielt jentene var litt skuffet over at de ikke fikk danse i kjolene de hadde pakket med. Men det opptaket ble det ikke tid til.

Autografer

Det var mange som syntes det var spennende å bli en del av et filmopptak.

–  Vi opplevde flere ganger at indere kom bort, og skulle ha autografer av skuespillerne, sier Marion, så de er store stjerner i hjemlandet. Begge var veldig vennlige og søte, og spurte oss om hvordan vi hadde det underveis i opptakene. Men vi merket jo at det var stor forskjell på dem og oss dansere. Med en gang det var stopp i innspillingen, så kom det noen løpende med parasoll og holdt den over dem, dersom det var antydning til sol.

Opptakene i Oslo tok tre dager i september og filmen hadde allerede premiere fredag den 28. oktober i India.

Musikkvideo fra Oslo 
Trailer til selve filmen

Nyheter Leirskole i Oppegård

Jubler for gratis leirskole

Fra 1. august 2019 er det nå blitt lovfestet at alle elever i Norge har rett til gratis leirskole. Det betyr at alle skolene, inkludert skolene i Oppegård kommune, ikke skal ha innbetalinger eller gaver til leirskole fra foreldrene allerede fra denne høsten. Les hele saken

Debatt Kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019

The Return of the Skolebibliotekar?

"I valgtabellen i ukens Oppegård avis viser det seg å være et tydelig flertall for bemannede skolebibliotek. Det gjør meg hoppende glad!" skriver Hans Martin Enger, bibliotekar på Oppegård bibliotek og første kandidat for Nordre Follo MDG, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen