KNALLGODE: Kolbotns to herrelag i håndball kliner virkelig til i serien i år. Her ser du fra A-lagets kamp mot Elverum 2 borte nylig.
Sport
KNALLGODE: Kolbotns to herrelag i håndball kliner virkelig til i serien i år. Her ser du fra A-lagets kamp mot Elverum 2 borte nylig. (Bilde: Geir Åge Nysveen)

Begge lag helt i toppen

Kolbotn-herrene rocker serien! Både A-laget og rekruttene ligger nå svært godt an i årets serie.

Serien i år har startet svært godt for Kolbotn-herrene både i håndballens andredivisjon og tredjedivisjon.

Etter åtte spilte kamper ligger nå A-laget på andreplass på tabellen med tolv poeng, som er bare to poeng bak serieleder Charlottenlund SK Håndball Elite.

Allerede førstkommende helg, nærmere bestemt den 26. november, skal herrene i aksjon igjen, og da kommer Vikhammer til Sofiemyrhallen for å gi fra seg poeng til krigerne våre. Kampen starter klokken 16.00.

Gjør det godt

Men det er ikke bare A-laget som har en finfin start på årets sesong. Også rekruttene, som rykket opp fra fjerdedivisjon til tredjedivisjon i fjor, har gjort det skarpt i år.

Akkurat som A-laget, ligger rekruttene pent plassert på en andreplass på tabellen etter seks spilte kamper med åtte poent, som er bare to poeng bak serieleder Bjørndal.

Neste kamp for rekruttene er borte mot NMBUI torsdag den 1. desember klokken 19.30 i GG-Hallen, før det er klart for hjemmekamp mot Gøy HK lørdag den 10. desember klokken 14.00 i Sofiemyrhallen.

Og så damene

Vi tar også med damene til slutt. A-laget i tredjedivisjon ligger nest nederst på tabellen med bare to poeng, mens rekruttlaget i femtedivisjon ligger midt på tabellen, nærmere bestemt på sjetteplass med åtte poeng.

A-laget spiller kamp søndag den 27. november klokken 14.00 i Sofiemyrhallen mot Østsiden Fredrikstad, mens rekruttlaget spiller hjemme i Sofiemyrhallen mot Bogstadkameratene lørdag den 3. desember klokken 15.00.

Nyheter Storebukta-prosjektet

– Dette er helt uakseptabelt!

Kommunen og Storebukta-utbyggeren vil sette opp en port som stenger undergangen i Theodor Hansens vei for ordinær trafikk frem til høsten. Beboere i området er i harnisk. – At utbygger ikke er villig til å betale for nødvendig sikkerhet kan ikke veltes over på oss på denne måten. Nå er det på tide at kommunen stiller seg på beboernes side og stiller ordentlige krav, sier styreleder for Tangen Vel, Jan Willem Kopperud. Les hele saken

Nyheter Digitale læringsmidler på skolen

Beroliger foresatte

– Vi har etablert sikkerhetstiltak for å hindre at personinformasjonen til elevene kommer på avveie, sier IKT-rådgiver i Oppegård, Andreas Christiansen (41). Sjekk også hva Kunnskapsdepartementet og Utdanningsdirektoratet mener om saken. Les hele saken

Nyheter Ingen forvaltningsrevisjon i Oppegård i 2019

– Bryter kommuneloven

Revisjonssjef i Follo distriktsrevisjon IKS (FDR), Steinar Neby, mener Oppegård kommune bryter gjeldende kommunelov ved å ikke utføre de lovpålagte forvaltningsrevisjonene. Les hele saken

Til toppen