Beyer is back!

En av Kolbotns største stjerner i år, er ikke den yngste bukken i flokken, men du verden som han stanger!

Snittalderen på Kolbotns håndballherrer er mildt sagt svært ungt i år, men det er ett unntak, og dette unntaket er 42 år gammel og heter John Beyer.

Mange har sett Beyer i hallen, og som regel i trenerdrakten. I årets håndballsesong er han imidlertid tilbake på A-laget.

PS! Saken fortsetter under bildet! Se også video av Beyer og guttene våre i aksjon øverst i saken!

I AKSJON: John Beyer er en av Kolbotns beste krigere i år. 42-åringens comeback på banen er godt merket av motstanderne allerede. Her er han i aksjon mot Vålerenga tidliger ei år.
I AKSJON: John Beyer er en av Kolbotns beste krigere i år. 42-åringens comeback på banen er godt merket av motstanderne allerede. Her er han i aksjon mot Vålerenga tidliger ei år. Foto: Geir Åge Nysveen

Erfaren

Publikum kjenner ham godt fra før. De roper navnet hans fra tribunen. En av de største stjernene denne sesongen, er veteranen fra Sofiemyr.

FULLKONTAKT: John Beyer mener herrehåndball på mange måter kan sammenlignes med kampsport. Veteranen får sammen med lagkameratene mange og solide trøkker i løpet av kampenes 60 minutter..
FULLKONTAKT: John Beyer mener herrehåndball på mange måter kan sammenlignes med kampsport. Veteranen får sammen med lagkameratene mange og solide trøkker i løpet av kampenes 60 minutter.. Foto: Geir Åge Nysveen

Beyer selv tar det med et smil når vi spør om vi kan lage en veteran-sak på ham og comebacket hans. Alderen ser ikke ut til å stoppe Kolbotns eldste stjerne.

– Jeg syns håndball er utrolig artig å drive med. En perfekt ventil å ha en I en stressende hverdag. Mitt forhold/motivasjon til å drive med håndball har helt klart endret seg fra den gang jeg spilte min første A-kamp som 17 åring I Kolbotn, til satsing i eliteserie klubber som Fredensborg/Ski, Bekkelaget og Refstad/Veitvet. Det er når mine lagkamerater ikke vet om eller hørt om klubben Fredensborg/Ski jeg føler meg litt eldre, gliser Beyer.

BRYTER GJENNOM: John Beyer har kraft og styrke på banen, noe ung-guttene tydelig merker!.
BRYTER GJENNOM: John Beyer har kraft og styrke på banen, noe ung-guttene tydelig merker!. Foto: Geir Åge Nysveen

Han fremhever at håndball er en råtøff sport, og satser på at erfaring skal underbygge det kroppslige i det han omtaler som kampsport.

– Håndballen har endret seg veldig på 20 år. Dagens utgave er mer kampsport med ball, der kun de tøffeste jentene og guttene syns det er artig. De siste årene har jeg elsket det å spille forsvar. Ikke misforstå, jeg syns fortsatt at det er utrolig gøy å skåre mål. Men den viktige forsvars jobben blir sjelden verdsatt. Her tror jeg at jeg har mest å bidra med på laget, i tillegg til det mentale og på innsatsen, sier han.

Håper kroppen holder

John Beyer bor på Sofiemyr og er gift med Barbro.

Som både håndballtrener og familiemann, er det også krevende for tidsklemmen å spille håndball på et så høyt nivå, men Beyer har backing hjemmefra på alle måter.

– Med full støtte fra familien og en kropp som holder, så tror jeg at dette blir artig. Jeg tror vi kommer til å ha en flott sesong, sier han selvsikkert.

Med det er det bare å ønske Beyer velkommen tilbake på banen, og ønske både ham og lagkameratene masse lykke til videre i sesongen! Møt opp i hallen og støtt Beyer og resten av guttene våre frem til seier i årets sesong.

PS! Lyst til å se Beyer og Kolbotn i aksjon? Sjekk terminlisten for sesongen videre under bildet!

STRAFFEMESTER: Det straffer seg å prøve seg mot slegga fra Sofiemyr!.
STRAFFEMESTER: Det straffer seg å prøve seg mot slegga fra Sofiemyr!. Foto: Geir Åge Nysveen

Her er de neste hjemmekampene

Kolbotn ligger i skrivende stund på tredjeplass på tabellen med fire poeng. Rett over ligger Charlottenlund SK Elite med samme poengsum, men litt dårligere målforskjell.

Serien ledes i år av Oslostudenene IK, men de har èn kamp mer spilt. Vi har ståltro på guttene våre fremover. Her er de neste hjemmekampene!

  • Kolbotn-Strindheim Håndball Elite 1. oktober kl. 16, Sofiemyrhallen
  • Kolbotn-Drammen 2 8. oktober kl. 16, Sofiemyrhallen
  • Kolbotn-Vikhammer 26. november kl. 16, Sofiemyrhallen
  • Kolbotn-Charlottenlund SK 10. desember kl. 16, Sofiemyrhallen

Nyheter Rådhuskvartalet

Dette mener politikerne om salget av rådhuskvartalet

Oppegård Avis har spurt lokalpolitikerne om rådhuskvartalet bør selges, ikke selges eller selges delvis, og hvilke formål rådhuset og rådhusparken kan brukes til hvis de forblir i kommunal eie. Les hele saken

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

– Ingen trussel for miljøet

Kjemikaliene i vedlikeholdsmidlene som kommunen bruker for å vaske og polere plastisbanen er skadelige og giftige for liv i vann, ifølge produktbeskrivelsen fra leverandøren. Kommunen skriver at midlene fortynnes i vann til en slik grad at de ikke utgjør skade for miljø. Les hele saken

Til toppen