BI-gutta lærte Oppegård-herrene en lekse

Jevnt og underholdende, men det ble tap i ØGI i sesongens nest siste kamp for herrelaget.

Oppegård-Bi Athletics 30-33: Sist Oppegård spilte mot BI Athletics var på bortebane, og da endte det med to poeng og seier til våre gule og sorte krigere. Denne gangen bød imidlertid laget på mer motstand enn forrige gang. 

Forsterket

Det var en bedre og sterkere tropp som tok turen fra storbyen til Østre Greverud Idrettshall søndag. Med en tydelig forsterket back-rekke, ble det en langt jevnere strid denne gangen enn forrige match. 

De to lagene fulgte hverandre tett, og skåringene kom annenhver gang, som gjorde at lagene gikk til pause omtrent helt jevnt. 

Les også: En kamp igjen for Oppegårds fjerdedivisjonsdamer. Det lukter opprykk

Lagene fulgte hverandre også tett i andreomgang, men det forsterkede BI-laget klarte å rykke fra mot slutten, og endte opp med tremåls-seier og to poeng med seg i bagen tilbake til Oslo. 

BRØT GJENNOM: Oppegårds skåringsmaskin Sondre Tusvik, med drakt nummer 10, er mestskårende på Oppegårds herrelag i årets fjerdedivisjon. Han markerte seg som vanlig under helgens match mot BI Athletics.
BRØT GJENNOM: Oppegårds skåringsmaskin Sondre Tusvik, med drakt nummer 10, er mestskårende på Oppegårds herrelag i årets fjerdedivisjon. Han markerte seg som vanlig under helgens match mot BI Athletics. Foto: Anders Nordheim Dahl

Snart slutt på sesongen

Det begynner å nærme seg sesongslutt for Oppegård-herrene. De har kun én kamp igjen før årets sesong er over og håndballskoene skal få seg en velfortjent pause. 

Årets siste match er den 26. mars klokken 19.10 i Østre Greverud Idrettshall. Motstander er Gamle Fredrikstad/Lervik, som ligger helt i øvre halvdel av serien.

Dette blir med andre ord en knalltøff kamp, mot et lag som både er kontringssterke og fremoverlente.

Les også: Smell for Oppegård-herrene i indre Østfold

Oppegård-herrene har imidlertid vist solide tenner mot langt sterkere lag tidligere denne sesongen, så selv om gjestene er favoritt, er dette på ingen måte avgjort. 

PS! Saken fortsetter under bildet

AVSLUTNINGSKAMP: Eirik Haviken har vært en av de beste på Oppegård i år. Han spilte sin siste kamp i denne omgang for laget, da millitærtjeneste venter for det unge håndballtalentet. Her fyrer han inn en straffe som suste inn i kassen.
AVSLUTNINGSKAMP: Eirik Haviken har vært en av de beste på Oppegård i år. Han spilte sin siste kamp i denne omgang for laget, da millitærtjeneste venter for det unge håndballtalentet. Her fyrer han inn en straffe som suste inn i kassen. Foto: Anders Nordheim Dahl

Fjerdedivisjon også neste år

Oppegård ligger nå på åttendeplass og helt nederste del av tabellen, men det blir ikke noe nedrykk i år, da Eidsberg, som ligger nederst, har seks poeng mindre, og Langhus trakk laget sitt i sesongen i år. 

Dermed blir det fjerdedivisjonsspill også neste år for Oppegård-herrene, etter det som har vært en langt bedre sesong enn fjoråret, med godt med mål og et mye mer samspilt herrelag. 

PS! Se video fra BI Athletics-kampen i videovinduet øverst i saken!

Debatt Debattinnlegg

– Ny kurs nå!

"Høyre og KrF synes umettelige i sin appetitt på å bygge ned lokale skoger, selge kommunal eiendom og legge til rette for utbygging av Svartskog og Rikeåsen. MDG ønsker ny kurs i lokalpolitikken", skriver gruppelederen for Oppegård MDG, Jens Nordahl, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen