GLADE GUTTER: Nordre Greverus Mannskor lager alltid god stemning, og nå kan du bli med dem på vandring!
Kultur
GLADE GUTTER: Nordre Greverus Mannskor lager alltid god stemning, og nå kan du bli med dem på vandring! (Bilde: Privat)

Bli med på historisk vandring

Nordre Greverusmannskor er klare for å servere deg musikk, lokalkunnskap og mye moro.

Nordre Greverus Mannskor er en lystig gjeng som alltid skaper godt humør hvorhen de går og synger i li og fjell i Oppegård.

Nå gjentar atter en gang suksessen fra tidligere år, og inviterer til Historisk Vandring på Greverud. Sleng «en knert» i sekken.

Klikk her for å se Nordre Greverusmannskor i aksjon med en hymne til seg selv.

Kom og kos deg

Datoen denne gang blir lørdag den 27. august klokken 17.00.

Oppfordringen er klar: Ta med deg naboen, og møt opp på Kallands plass i Østerlivn lørdag 27. august kl. 17.00.

– Vi rusler en kort runde, og kan garantere underholdning, historiske «anekdoter», og mye moro underveis. Bli med og lær litt om Greveruds historie, og(ikke minst ha det litt moro sammen med naboen og koret vårt. Vi avslutter vandringen på Grevestua hvor det vil bli visesang, og kanskje annen overraskende underholdning, er oppfordringen fra de glade klarene.

Det blir mulighet til å kjøpe seg litt mat og noe å drikke. Du har her muligheten til å få med deg en helaften med både sang, info og kos som garantert vil få deg til å trekke på smilebåndene, og lære nye ting!

Debatt Utbygging på Myrvoll

Antropocen på Myrvoll

"Utbyggingen på Myrvoll får stå som et skrekkens eksempel, der store områder med natur er utradert rundt det som skulle og burde være en utbygging konsentrert på den gamle Trelasttomten, men som til de grader este ut over sine bredder og medførte masseødeleggelse", skriver leder for Naturvernforbundet i Oppegård, Mariella Nora Isabella Filberg Memo, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen