SØKER FLERE DAMER: Denne glade gjengen med håndballda- mer vil ha med deg på laget! I forkant ser du trener Geir Aalefjær (t.v.) og oppmann Camilla Molvig Dahl.
Sport
SØKER FLERE DAMER: Denne glade gjengen med håndballda- mer vil ha med deg på laget! I forkant ser du trener Geir Aalefjær (t.v.) og oppmann Camilla Molvig Dahl. (Bilde: Anders Nordheim Dahl)

– Bli med på laget

Det nærmer seg årets sesong, og nå søker Oppegårds håndball-damer flere spillere. Du kan bli med!

Det nærmer seg høst, og da starter oppladingen for årets sesong for senior-damene i Oppegård IL.

Målet er klart for årets sesong både for A- og B-laget.

– Målet i fjor var å hevde seg helt i toppen i divisjonene, og begge lag endte på tredjeplass i sine respektive divisjoner. Vi hadde en svært god høstsesjon, men falt litt på var-sesongen, men alt i alt er vi fornøyde sier lagets trener Geir Aalefær og oppmann Camilla Molvig Dahl.

Jobber hardt

Vi møter de to og laget i en av deres to hjemme- haller, Greverudhallen. For mange er håndballsesongen «over» når øyten er blåst etter siste seriekamp, men slik er det ikke for disse damene.

Målet for sesongen neste år er å kjempe om førsteplassen, og opprykk for begge lag. Derfor har arbeidet allerede nå startet med å motivere, trene og legge strategiene for høstse- songen 2016.

– Målet vårt er helt klart at vi skal ha et tredjedivisjonslag i Oppegård IL. Det er en stund siden Oppegård hevdet seg i de øverste divisjonene. Vi hadde et solid andredivisjonslag i sin tid, og vi har et ønske om å bygge opp et lag som kan klatre i divisjonene. Samtidig skal vi med andrelaget i sjettedivisjon, også ha et tilbud for dem som kanskje spiller mer for å ha det sosialt og gøy, og kanskje ogsaå har et ønske om å spille seg opp på A-laget, sier Aalefjær.

Trenger folk

I dag teller stallen rundt 20 spillere fordelt på et stort aldersspenn. Trenerne ønsker ere håndballglade damer foran neste sesong.

– Ideelt burde stallen vår vært på rundt 25 spillere. Sentralt kvalifikasjoner man bør ha, er at man har spilt håndball før, og har en god ball- følelse. Man skal ønske å prestere for seg selv og for laget, sier de to.

– Vi har et spesielt behov for målvakter for å danne en solid målvakt-stab, men alle type spillere er velkommen til oss så lenge de er innstilt på å gi alt for laget sitt, sier Molvig Dahl.

– Vi ønsker å fange opp spil- lere og talenter som faller utenfor Follo-systemet, det vil si dem som ligger rett under toppnivå-satsing, men ønsker også å ha med spillere som spiller mer på hobbybasis til andre- laget. Man trenger ikke være ekspert for å være med hos oss, men det er en fordel å ha spilt håndball før, sier Aalefjær.

I FULL AKSJON: Målet for denne sesongen er opprykk, og både A- og B-laget til OI-damene har behov for flere spillere.
I FULL AKSJON: Målet for denne sesongen er opprykk, og både A- og B-laget til OI-damene har behov for flere spillere. Foto: Anders Nordheim Dahl

Et samlet lag

Oppegårds to damelag består av en sosialt, godt sammensveiset gjeng som også har sosial kontakt utenom det sportslige.

– Vi er kanskje to lag på banen, men vi er ett lag sosialt, og vi har godt samarbeid med herrelaget som trener etter oss, sier Aalefjær.

Hva neste sesong bringer, er foreløpig uklart, men målet er klar, og det er enkelt og greit opprykk for begge lag.

– VI håper mange har lyst til å spille og trene med oss, og dersom det klør i ngrene etter aå komme paå banen, kan du ta kontakt med oss på telefon 99 25 60 35. Du er hjertelig velkommen, avslutter Molvig Dahl.

Nyheter Pressemøtet om covid-19-situasjonen i Nordre Follo

Vevelstadåsen skole og Vestråt barnehage: 61 barn og 16 voksne satt i karantene

Mandag ettermiddag ble det holdt et pressemøte om situasjonen i Nordre Follo. Se opptaket fra møtet her. Les hele saken

Nyheter Covid-19 i Nordre Follo

Kommunen kaller inn til pressemøte: – Nordre Follo kommune er utsatt for smittespredning

I går ble det kjent om to smittetilfeller hos ansatt i barnehage og SFO. Mandag ettermiddag skal kommunen orientere om situasjonen, konsekvenser og tiltak. Les hele saken

Nyheter Togtilbudet i Nordre Follo

Fortsatt stengt for togtrafikk – Utsetter åpning av Østfoldbanen

Etter seks uker med sommerarbeid på Østfoldbanen vil det fortsatt være stengt for togtrafikk mellom Kolbotn og Ås/Kråkstad. Den planlagte åpningen av Østfoldbanen er foreløpig utsatt med én uke. Les hele saken

Til toppen