Bronse for Kolbotn-herrene!

I høljeregnet sendte Kolbotn Lyn 2 hjem med tap i bagen i går, og nå er laget vårt på pallplass!!

Kolbotn-Lyn 2 2-1: Var det et sted man kunne regne med Kolbotn i går, så var det på Sofiemyr stadion, som i øsregnet virkelig fikk satt trøkk på myr-delen av navnet. 

PS! Se video fra kampen øverst i saken!

Kjempet knallhardt

Men det handler ikke om været. Det handler ikke om stadion. Det handler om A-laget til Kolbotn i fjerdedivisjon. 

KJEMPET HARDT: Kolbotn nektet å gi slipp på seieren, selv om Lyn 2 jobbet som helter mot laget vårt.
KJEMPET HARDT: Kolbotn nektet å gi slipp på seieren, selv om Lyn 2 jobbet som helter mot laget vårt. Foto: Anders Nordheim Dahl

Ikke bare har de berget plassen i serien, men etter knallhard kjemping gjennom hele sesongen, klatret laget rett opp på tredjeplass i serien, og fikk bronsen i årets serie.

Selv om regnet helt klart satte sitt preg på spillet for begge lag, var det liten tvil om hvem som hadde fortjent poengene og seieren på Sofiemyr stadion i går.

Kolbotn holdt føringen i første omgang, og lagene gikk til pause med tomåls-ledelse til de hvite og blå.

Lyn 2 bet fra seg godt i andreomgang, men Kolbotn holdt stand, og kunne slippe jubelen løs ett minutt etter ordinær spilletid. Seieren var et faktum.

Fornøyd

FORNØYD: Trener og sportslig leder Knut Slatleim har all grunn til å være fornøyd med årets sesong.
FORNØYD: Trener og sportslig leder Knut Slatleim har all grunn til å være fornøyd med årets sesong. Foto: Anders Nordheim Dahl

Trener Knut Slatleim er glad for både gårsdagen seier og resultatet i årets sesong. 

– Som både spiller og trener er jeg stolt av innsatsen gutta la ned i går. Vi følger gameplanen til punkt og prikke og løper enormt mye på en tung gressmatte, sier han.

– Kampen i seg selv blir en tett og sjansefattig affære hvor jeg syns vi henger veldig bra med mot et veldig sterkt Lyn 2-lag. De har mye ball, men vi er vel så farlige i overgangene våre. Ekstremt deilig at dette gikk vår vei, sier Slatleim fornøyd.

Med det er det bare å gratulere Slatleim og hans krigere. Både seieren og pallplassen er fortjent etter alt det harde arbeidet som er lagt ned i årets serie. 

Slatleim og hans menn endte opp med imponerende 39 poeng i årets serie, som er en knallsterk kontrast til forrige sesong. Laget har i år vist at samhold og hard kjemping gir uttelling, og A-laget og klubben har all grunn til å være stolte av denne prestasjonen!

– Flott sesong

Hva som venter oss i neste sesong, blir spennende å se!

– Vi har tatt endel steg i årets sesong, opp mot niende-plassen i fjorårets fjerdedivisjon, og sett opp mot målsetningen har vi lyktes med å holde plassen i en tøff avdeling. Det viktigste er likevel at vi har en flott gjeng med spillere som har bygd et godt miljø sammen på trening og i kamp. Neste sesong er ikke blitt planlagt enda og her må klubben, spillerne og andre involverte sette seg ned og se på hva vi ønsker neste sesong, avslutter Slatleim.

PS! Vi gleder oss allerede til neste sesong, og gratulerer Kolbotn så mye med både seier og tredjeplassen i serien!

Debatt Utbygging på Myrvoll

Antropocen på Myrvoll

"Utbyggingen på Myrvoll får stå som et skrekkens eksempel, der store områder med natur er utradert rundt det som skulle og burde være en utbygging konsentrert på den gamle Trelasttomten, men som til de grader este ut over sine bredder og medførte masseødeleggelse", skriver leder for Naturvernforbundet i Oppegård, Mariella Nora Isabella Filberg Memo, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen