FLOTTE HÅNDBALLGUTTER: Kolbotns G18 har all grunn til å være fornøyde med årets Lerøy-innsats!
Sport
FLOTTE HÅNDBALLGUTTER: Kolbotns G18 har all grunn til å være fornøyde med årets Lerøy-innsats! (Bilde: Privat)

Bronse til G18 i Lerøyserien!

Storeslem for Kolbotns G18!

Før siste runde i Lerøyserien hadde Kolbotns G18 lag mulighet for medalje i den nasjonale Lerøy-serien. Det eneste de måtte greie var å vinne sine tre kamper i helgen, og det greide de med glans.

Etter fire runder og 12 kamper lå Kolbotns G18 lag an til medalje i Lerøyserien 2016/2017, men for å sikre medaljen måtte Kragerø, Ski og Elverum slås i Drammenshallen.

Tett kamp

En tett kamp mot Kragerø endte med seier 24-21. Neste kamp var lokaloppgjøret mot Ski. Kolbotns gutter feide naboene av banen med 29-18. Søndagens kamp mot Elverum var en ren bronsefinale. Det laget som vant ville ta med seg medalje hjem. Kampen startet tett, men i andre omgang viste Kolbotn-gutta styrke og seieren ble på hele 30-21 – medaljen var sikret!

Les også: Kolbotn-herrene med kjipt tap i fotballens serieåpning

Sander R Myklebust ble tatt ut på Lerøyseriens Talentlag.

Flere av guttene er vant til å gjøre det bra i nasjonale serier. Kolbotns G99, lag vant det nasjonale sluttspillet for 14-åringer i sesongen 13/14, de vant Bring-sluttspillet for 16-åringer i sesongen 15/16, og nå altså bronse i Lerøyserien sesongen 16/17sammen med spillere fra 98-årgangen.

PS! Les mer om saken i papirutgaven av Oppegård Avis torsdag den 6. april

Til toppen