FOSSER FREM: Patrick Braarud og Kolbotn 2 ligger nå på tredjeplass på tabellen! Bildet er tatt i en tidligere match denne sesongen.
Sport
FOSSER FREM: Patrick Braarud og Kolbotn 2 ligger nå på tredjeplass på tabellen! Bildet er tatt i en tidligere match denne sesongen. (Bilde: Geir Åge Nysveen)

Bronseplass i serien for Kolbotn 2!

Foran helgens kamp ligger rekruttene an til pallplass i årets serie!

Kolbotn 2 har virkelig markert seg i herrenes tredjedivisjon etter opprykket i fjor, og ligger akkurat nå på tredjeplass i serien med 18 poeng etter tolv spilte kamper.

Med to kamper igjen i årets serie, ligger alt an til at tredjeplassen skal holde, og det kan til og med bli en førsteplass, dersom alt skulle slå til.

Rett over Kolbotn 2 ligger Bjørndal med kun ett poeng mer og ikke minst en kamp mer spilt, mens Oslostudentenes IK2 topper tabellen med 21 poeng.

Les også: Neglebitende spennende mellom Kolbotn 2 og Bjørndal

Kolbotn kan da i beste fall ende opp med 22 poeng og seriemesterskap, vel å merke hvis serielederen taper sine siste kamper. 

Kan ikke rykke opp

Kolbotn 2 kan ikke rykke opp i år, da det ser ut som at førstelaget i andredivisjon trolig blir liggende i andredivisjon neste sesong også, men det stopper altså likevel ikke rekruttene i å markere seg i årets serie!

Neste kamp for Kolbotn 2 er søndag den 12. mars klokken 15.15 i Oppsal Arena 1 mot Oppsal, mens sesongen avsluttes med hjemme match mot NMBUI søndag den 26. mars klokken 13.30 i Sofiemyrhallen.

Les også: Klassehåndball på førstedivisjonsnivå fra andredivisjonsherrene

Vi ønsker herrene våre lykke til mot sesongslutten! Herunder kan du se Kolbotn 2-herrene briljere i en tidligere match denne sesongen mot Bjørndal, en kamp som var mildt sagt spennende!

Klikk play for å se video!
Til toppen