PÅ LAGET: Trener Cecilie Berg-Hansen (t.v.) er veldig godt fornøyd med å ha fått med seg både Fredrik Hagen Vold og Solveig Gulbrandsen (t.h.) i trenerteamet sitt for neste år. Tidligere sportslig leder Hege Jørgensen hjelper også til med å få på plass neste sesongs A-stall.
Sport
PÅ LAGET: Trener Cecilie Berg-Hansen (t.v.) er veldig godt fornøyd med å ha fått med seg både Fredrik Hagen Vold og Solveig Gulbrandsen (t.h.) i trenerteamet sitt for neste år. Tidligere sportslig leder Hege Jørgensen hjelper også til med å få på plass neste sesongs A-stall. (Bilde: Frode Monsen)

Bygger nytt team for 2017

Brikkene begynner å falle på plass for toppseriedamene for neste års sesong.

Årets fotballsesong er over for Kolbotn-damene i kvinnenes toppserie. I år endte det opp med en pen fjerdeplass, og laget kjempet seg i år til 40 poeng på 22 kamper, noe som holdt til en fjerdeplass i serien. Mot slutten var det jevnt i toppen, men bronsen glapp så vidt mot slutten. 

Dette er likevel noe man ikke skal henge med hodet for, for nå er tiden inne for å bygge fundamenetet for neste sesong. 

Legger planer

Trenerteamet til Kolbotn til neste år er på det nærmeste klart, melder kolbotnkvinnefotball.no

Det har en stund vært klart at Cecilie Berg-Hansen signerte for to nye år som hovedtrener. Resten av teamet begynner også å bli klart. Fredrik Hagen Vold blir hjelpetrener. Han er tilknyttet Rælingen, som beskriver han som et av landets største trenertalenter på sin hjemmeside. Solveig Gulbrandsen får også en sentral rolle som påtenkt spillerutvikler. 

Det er også klart at årets kaptein Ina Gausdal signerer en ny kontrakt med klubben. Og i dag skrev også Ingrid Elvebakken under for to nye år med de blå-hvite. Neste års stall er ikke helt klar, men begynner å ta form.

Det har en stund vært klart at Cecilie Berg-Hansen signerte for to nye år som hovedtrener. Resten av teamet begynner også å bli klart.

Fredrik Hagen Vold blir hjelpetrener. Han er tilknyttet Rælingen, som beskriver han som et av landets største trenertalenter på sin hjemmeside. Solveig Gulbrandsen får også en sentral rolle som påtenkt spillerutvikler. 

Spillerne

På spillersiden har Ina Gausdal bekreftet at hun vil signere. Skadeplagede Ane Sund Walsøe har signert ny kontrakt, og det samme har lovende Ingrid Rokke Elvebakken.

Tonje Pedersen har også sagt ja til ny kontrakt. Flere spillere er på eksisterende kontrakter, så det begynner å se bedre ut med tanke på neste års spillerstall, etter at midtbaneankerne og støttespillerne Solveig Gulbrandsen og Rachael Axon ga seg etter sesongen, melder kolbotnkvinnefotball.no

Den finske landslagskeeperen Siiri Valimaa har også forlatt klubben etter tre år på Sofiemyr, til fordel for Grand Bodø. Lovende Aurora Watten Mikalsen er imidlertid endelig skadefri og klar for å ta nye steg som keeper kommende sesong.

Nyheter

Vil redusere åpningstiden for lokal daglegevakt i Oppegård

Åpningstiden for daglegevakten i Oppegård kommune foreslås redusert med fire timer per døgn. Fra klokken 16:00 til klokken 08:00 i hverdager blir du henvist til Ski kommunale legesenter. Les hele saken

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

Kommunen kjøpte ulovlige midler til vedlikehold av plastisbanen

Kommunen har kjøpt to typer vedlikeholdsmidler for å vaske og polerere plastisbanen med. Etter en drøy måned viser det seg at begge midler er ulovlige. Kommunen stanser nå vedlikehold av plastisbanen. Les hele saken

Til toppen