STORKOSTE SEG PÅ CUP: – Kolbotns G06 spilte totalt 19 kamper – 5 på hvert lag og 4 ekstrakamper. Fantastisk innsats og imponerende spill av alle tre lag, rapporterer trener Tine Elise Andersen. (Bilde: Privat)
TIL FINALEN: – Kolbotn G13 gjorde en fantastisk innsats i Storhamarcupen og kom til A-sluttspillet og endte helt til finalen der mot Ski. Det endte med sølv, og etter en liten skuffelse først etter å ha tapt finalekampen gikk det raskt over til glede for sølvet og ende opp i finalen etter seier i kvart og semifinalen, forteller Trond Storaa i lagapparatet. (Bilde: Privat)
GUTTA KRUTT: – G06 har hatt to lag påmeldt på Storhamar Cup. Selv om vi har gått tapende ut av de fleste kampene, har cup›en vært en skikkelig suksess! Guttene har storkost seg med busstur med J06, bading på Ankerskogen, flott opphold på Toneheim folkehøgskole, et knirkefritt cup arrangement og nydelig vær. Felles grilling med hele OI-klanen på fredag var også en hit! G06 har en fantastisk supportergjeng (foreldre). Vi gleder oss allerede til neste år, forteller Siri Hansen Urdal i lagapparatet. (Bilde: Privat)
GLAD-JENTER: Kolbotn Jenter 2007 var på sin første overnattingscup på Storhamar i helgen og har virkelig hatt det gøy. Vi stilte to lag som spilte ti kamper tilsammen. Mange gode lag prestasjoner på banen lover godt for rekrutteringen I Kolbotn Håndball, forteller Marte Kopperstad i lagapparatet. Fra venstre første rad: Martha Aksdal Lindeflaten, Duretti Baissa, Mina Lange Akrim , Julie Jakobsen, Julie Refsnes Moberg, Cat-ly Ngu, Selma Zimmermann, Ella Andrea Tangen Grung, Mari Sønstehagen og Sofia Jørgensen, Fra venstre bakre rad: Filippa Norin, Vilma Lilja Sterner, Julia Lensby Kronkvist, Oda Winje-Holmen, Cecilia Kværneng-Nilsen, Mathilde Halvorsen, Emilie Marie Granlund, Nemi Løw Hansvoll, Tina Kazembe og Ida Amundsen (Bilde: Privat)
JENTER I SIGET: Kolbotns J16 var også tilstede under årets Storhamar Cup. – Bildet er rett etter seier over Vestnes i kvartfinalen i A-sluttspillet. Jentene gjorde en kjempegod innsats i helgen og ble gruppevinnere i sin gruppe, men i semifinalen møtte vi Flint-Tønsberg som ble litt for sterke for oss og det ble et 3-målstap. Jentene gjorde en solid kamp og ga jentene fra Tønsberg en skikkelig fight i semifinalen. Et par uheldige utvisninger gjør at vi kommer litt bakpå litt over halvveis i kampen og vi klarer aldri å ta igjen de 3 målene vi da blir liggende under. Likevel var jentene veldig fornøyde med egen innsats og det sier vi i trener- og støtteapparat oss veldig enige i. Det ble en morsom helg – både på og utenfor banen, opplyser Hege Svingeseth i lagapparatet. Øverst fra venstre: Andrea Cyrus, Tanja W. Sundbye, Martine Svingeseth, Hanne Tingvoldli, Emma Lalande, Daniela Avalos, Ida Vhile, Jenny Marie Dahl Nederst fra venstre: Celine Larsen, Nora K. Braathen, Tiril Sjøberg, Hanna D. Rømo, Tuva Brenno og Oda S. Hungnes (Bilde: Privat)
FRA OPPEGÅRD TIL HAMAR: G05 har vært på Storhamarcup i helgen og hatt det veldig gøy. Etter litt trøblete start på grunn av for lite søvn og for mye fokus på jenter, som det ofte er på overnattingscup. Laget kom seg til semifinale i B- sluttspillet, der de møtte Ski og dessverre tapte knepent 8-7. Guttene syntes det var gøy å spille mot lag fra Møre og Romsdal, Trøndelag og Hedemark og gleder seg til neste cup. (Bilde: Privat)
STORKOSTE SEG: Gutter 2008 deltok på sin aller første overnattingscup. På grunn av lite påmeldinger i egen aldersklasse måtte de spille mot et år eldre gutter. Men guttene storspilte og ingen ville gjetta at de var et år yngre enn sine motspillere. Strålende fornøyde på premieutdeling, forteller Anne Horne Solemslie i lagapparatet. (Bilde: Privat)
GLADJENTER: Kolbotn J06 Superstars Gul storkoste seg på Storhamar, og gikk ubeseiret gjennom cupen. Fra venstre bak ser du Leah Sophie, Julie, Mayken, Aurora og Nanna. Foran fra venstre ser du Thea Sofie og Thea Victoria. (Bilde: Privat)
TIL SLUTTSPILLET: – Oppegårds J03 (J14) endte i semifinalen i B-sluttspillet., forteller Merete K. Woldset i lagapparatet. (Bilde: Privat)
GRØNNE GLAD-JENTER: Kolbotn J06 Superstars Grønn hadde en fantastisk cup, og både Helene (bak f.v.), Christine, Aurora, Johanna, Maya og Aurora, samt Emma (t.v.) og Amalie storkoste seg. (Bilde: Privat)
CUPKONGENE: – Oppegård j11 deltok på Storhamarcup med 28 spillere fordelt på 4 jevne lag. Det var alle minus 1 spiller, noe som gjenspeiler samholdet i dette herlige laget. Nesten alle foreldre var også med opp til Hamar for å heie frem jentene. Og for en fantastisk helg det ble! Med nydelig vær, masse god håndball, sosialt samvær og bygging av lagånd og klubbfølelse på høyt nivå, forteller Marit Hansen i lagapparatet. (Bilde: Privat)
LILLA JENTER: Kolbotn J06 Superstars Lilla hadde det også knall! Her har Ella, Petrine, Martine, Zahra, Leah, Mira og Martine fått sine velfortjente medaljer. (Bilde: Privat)

De rocket Storhamar Cup!

En hel armada av OI og KIL-spillere var på Storhamar Cup! Her er deres egne rapporter fra gigantcupen.

Forrige helg var det Storhamar Cup, en av Østlandets største cuper, i Vikingskipet og omliggende haller.

Mange hundre lag var i aksjon under cupen, og mange av dem var fra Kolbotn IL og Oppegård IL.

Les også: For en herlig konsert!

Vi har fått tilsendt lagbilder og rapporter fra lagene. Bla deg rundt i bilde karusellen øverst i saken og finn ditt lag!

Til toppen